![]() |
|
LPG'li Motorla 1 Milyon Km |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Kasım 2013 Saat 14:37 |
Ankaralı taksici Nusret Köse, LPG`li aracıyla 1 milyon kilometre yol yaptı. Taksici, bu performansıyla LPG ve dönüşüm şirketinden ödülü kaptı.
Ankaralı bir taksici, LPG`li aracıyla rekor bir mesafe yaptı. Prins ile LPG dönüşümünü gerçekleştirdiği otomobili ile motor kapağı açılmadan 1 milyon kilometre yol gitti. Otomobil üreticisinin bile beklentilerinin üzerinde gerçekleşen rekor performansın öyküsü, 2006 yılında başladı. Nusret Köse, taksi olarak kullandığı benzinli otomobilini Ankara bölgesindeki Prins Otogaz Dönüşüm Bayileri`nden Ege Otogaz`a getirerek, LPG dönüşümünü gerçekleştirdi. Bu tarihten itibaren otomobilinin bakımlarını titizlikle gerçekleştiren Nusret Köse, motor ömründe rekor kırarak, 7 yılda 1 milyon kilometreye ulaştı. Tüm zorlu koşullarda 7/24 çalışan taksinin motor kapağı dahi açılmadan elde edilen rekor performans, aracın 999.999 ile sınırlı kilometre kadranını da aştı. Köse, Prins ile LPG`ye dönüştürdüğü taksisi ile benzine oranla yakıttan, bugünün fiyatlarına göre hesaplandığında yaklaşık 150.000 TL tasarruf etti. Köse, olası bir motor tamiri veya araç değişiminden doğacak binlerce liradan da tasarruf etmiş oldu. Prins Otogaz Dönüşüm Kiti ile elde edilen rekor başarı, taksici Nusret Köse`ye ödül de getirdi. Dönüşüm gerçekleştiren Ege Otogaz`da, İpragaz A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Eyüp Aratay, Prins Türkiye Satış Müdürü Cumhur İnci ve Prins Bölge Distribütörü Ufuk Taşkesen`in de katıldığı törende Nusret Köse`ye, rekor performansına ilişkin sunulan teşekkür ve takdir ödüllerinin yanı sıra 500 TL`lik İpragaz Otogaz hediye çeki de verildi. Biraz reklam kokuyor sanki arkadaşlar, sizce???
Düzenleyen Serkan - 07 Kasım 2013 Saat 14:38 |
|
![]() |
|
impact ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() İZMİR İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
1m motor kapağı açmadan?.. bilemedim..
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Üstelik şehir içi?
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Taksiye bindiğimde ilk iş taksimetreden önce kilometresine bakarım :D 600.000-700.000 çok defa 1 keresindeede 850.000 km' de dizel albea taksiye binmiştim 2-3 sene kadar önce. adamın arabası sorunsuz gidiyordu ama LPG' li bence imkansız. Piyasada 1.000.000 km civarında onlarca taksici var(onbinler arasından ,onlarca
![]() ![]() Düzenleyen dogan106 - 07 Kasım 2013 Saat 15:22 |
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Reklamın ta kendisi 1 Mılyon Km ve lpg bılemedım ama ödül işini ucuza getirmiş firma 1 Mılyon Km ye 500 TL ödülmü olur verıcektı 1 Mılyon TL ozaman bomba reklamı patlatırdı işte :)
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
"
Köse,
Prins ile LPG`ye dönüştürdüğü taksisi ile benzine oranla yakıttan,
bugünün fiyatlarına göre hesaplandığında yaklaşık 150.000 TL tasarruf
etti. Köse, olası bir motor tamiri veya araç değişiminden doğacak
binlerce liradan da tasarruf etmiş oldu."
Şu cümle yerine kocaman PRİNS yazsalarmış olurmuş =) |
|
![]() |
|
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
1milyon km yi tamirsiz en pahallı marka bile gidemez, K*cı kırık lpg kiti takarak mı gitmiş. Bizi Salağın Doktorasını yapmış sanıyorlar her halde.
Silmeyinde değişik değişik küfürler edem 20 dk da 1milyon küfür ürete bilirim. Düzenleyen Aziz - 07 Kasım 2013 Saat 17:21 |
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
Can Oksuz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Temmuz 2013 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 285 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Can Oksuz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Prins lpg markaları içinde en pahalılar sıralamasında sanırım birinci. Arabasına pahalı lpg taktıran taksici gördünüz mü yahut ihtimal veriyor musunuz? Hiç sanmıyorum. Taksici dediğin atiker taktırır zavoli lovato bilemedin kralı olsa brc taktırır.
Bir de motor kapağı da açılmamış. ![]() |
|
![]() |
|
moschino ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2012 Konum: Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 259 |
Hepsinden geçtim, ipragaz müdür ne alaka belki adam aygaz alıyor
![]() |
|
Peugeot 206 XR 2000 1.4 75 Bg Benzinli
Angel Far, 5cm yay, neon, karbon fiber tavan |
|
![]() |
|
halilefe ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Kasım 2012 Konum: Muğla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 204 |
Yeme bizi Nusssret dayı
|
|
halilefe
|
|
![]() |
|
ozncnercn ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 421 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ozncnercn
tamam bu yalan olabilir belki ama ben almanya plakalı bir x5 görmüştüm 3.0 D yanlış hatırlamıyorsam kilometresi 943 bin küsürdü ve adam hiç tamire gitmedi bakımdan bakıma demişti rektefe'ye bile girmemiş araba kısaca bence olabilitesi yüksek
|
|
hayat direnmektir
|
|
![]() |
|
serkans ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 23 Eylül 2013 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 104 |
nusrete bak arkadaş yaa biz 200 bin gidemez iken o kadar titizlikle bakımını yaptırırken nusret dayı 1 milyon tamamen 2 marka reklamı saçmalaıktan öte değil |
|
93-106-307-207
|
|
![]() |
|
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
harbiden reklam kokan hareketler bunlar
|
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
![]() |
|
Furkan ÖNEY ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2013 Konum: İst-Başakşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 99 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Furkan ÖNEY
prins :DDDDDD
|
|
34 ZM 2425 : Renault Kangoo 1.5
34 ZH 6142 : Citroen Jumper 1.9 44 AU 134 : Tofaş murat 131 :) 34 J 0336 : Peugeot J9 2.5 34 J 1244 : Peugeot J9 2.5 |
|
![]() |
|
ekinoks44 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Eylül - 1982 Kayıt Tarihi: 28 Ocak 2011 Konum: Malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 501 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ekinoks44
prinsin iyi reklamı yapılmış
![]() |
|
Peugeot 206 XT 2003 Otomatik Vites
Ford Fiesta Comfort 2006 Otomatik Vites Ford Focus Titanium 2013 Powershift |
|
![]() |
|
Abi Albea' lığı kendi yaşam tarzına uyarlamış kişiler için bi video hazırlamak istiyorum aslında. Tırstığım için yapamıyorum malesef ![]() *vapur yanaşmadan iskeleye atlıyan, *10 km uzunluğunda trafik varken emniyet şeridinden gitmeyi tercih edip en başa gelincede denk geldiği adamın üstüne kaza yapma pahasına kıran, *metrobüs merdivenlerinde Ör: Mecidiyeköy . Herkezin indiği bölümden yukarı çıkmaya çalışan, *Kırmızı söndüğü anda yeşil yanmadan arkadan kornaya asılıp sellektör atan, Kişilerden iseniz sizde Albea' lılaşıyorsunuz demektir. Bir yaşam biçimidir Albea diyip cümlelerime son veriyorum. ![]() |
|
![]() |
|
tellotello ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1121 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tellotello
Hemen gidip Prins taktıralım baksanıza adamlar 1m km yaptırmışlar. Koşayım kalmadan yetişeyim
![]() (Reklam yapmışlar bari yerini bulsun
![]() |
|
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
|
|
![]() |
|
elsoberano ![]() 4. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
585000 binde motor yaptırmamış ama son demlerini yaşayan yağ yakan bir taksiye binmiştim ama bu km leri yapabileceğini pek sanmıyorum .
|
|
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
|
![]() |
|
VLKNYKSLN ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Temmuz 2013 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 239 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı VLKNYKSLN
motor kapağı açılmadan derken ? nasıl yani... 1 milyon km. ?
|
|
NEW CAR - Alfa Romeo GIULIETTA
EX CAR - Peugeot RCZ |
|
![]() |
|
%99 yalan haber işte reklam amaçlı
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |