![]() |
|
Park modülünün ısınması doğal mıdır? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |||
Raskaa ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ekim 2013 Konum: Yalova Durum: Aktif Değil Mesajlar: 140 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Kasım 2013 Saat 16:54 |
||
Aracıma park modülünün montajını yaptım. İş, modülü sabitlemeye gelince modülün "adeta sıcak çay bardağı" kadar ısındığını farkettim. 15 dakika kadar parkları yanık bıraktım, 2-3 saniye kadar tutulabilen sıcaklıkta stabil kaldı (üzerindeki makaron kaplaması "şu anlık" erimiyor). Sizce bu sıcaklığın olması normal midir? Sizin park modülleriniz de böyle ısınıyor mu?
Düzenleyen Raskaa - 03 Kasım 2013 Saat 17:02 |
|||
![]() |
|||
Bünyamin.Kar ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Mart 2013 Konum: Samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 163 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Bünyamin.Kar
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Bendekilerde ısınıyor ama 6 aydır hiç bir şey olmadı, bu arada bende sabitlemeyin derim, benimkileri farın altındaki boşluktan saldım aşağı doğru tamponun boşluğuna doğru, hava sirkülasyonu ile soğuyorlar bir yandan da :)
|
|||
97 model 306 1.6 diamond
|
|||
![]() |
|||
Raskaa ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ekim 2013 Konum: Yalova Durum: Aktif Değil Mesajlar: 140 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
şu anda benimki de öyle duruyor. ama ben, kablonun uzanabildiğince ön ızgaranın alt tarafına denk gelen bir yere "plastik kelepçe ile" sabitlemeyi düşünüyorum. ayrıca arabayı çok yıkayan birisiyim. modüle su gelirse birşey olur mu acaba?
|
|||
![]() |
|||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
||
Piyasada çok çeşitlli devreler var. Basit düzeyde olanların altında soğutma amaçlı aluminyum parça bulunuyor aynı zamanda su ve toz yalıtımı için makaronla kaplanmış oluyor. Eğerki makaron düzgün kaplanmışsa çok sorun olmaz ama siz bulabilirseniz bir makaron daha atabilirisniz üstüne daha sağlıklı olur.
Mümkün muhtemel aluminyum panelin açıkta kalan kısmı vardır. Kalmak zorunda ç,nkü aldığı ısıyı biryerden dışarı iletmesi gerekecek kapatmayın o kısımları. |
|||
![]() |
|||
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
||
Benim ilk aracıma aldıgım modüller çok kötüydü ısınıyodu usta bunlar başına iş açar diye çöpe attırdı kendisi başka bir şekilde yaptı amerikan parkı şuanki aracımdada modül var bunlar çok ısınmıyo bunları usta begendi ve taktı ısınması normal değil bence daha kaliteli bir modül bakın derim.
|
|||
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|||
![]() |
|||
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
||
Geçenlerde bende alıp kendim taktım bir kaç dk sonra ateş gibi oldu, çıkarıp çöpe attım. şimdi ışık şiddeti ayarlı modülden aldım bir aydır kullanıyorum ne ısınma nede başka bir sorun yaşamadım.
|
|||
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
|||
![]() |
|||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
||
@Burak, @Red Dream,
Link pls :D |
|||
![]() |
|||
||
Açıkta kalan bi kısmı yok, kablonun çıkmadığı taraf, tam olarak yalıtılmadan basılmış, devre su alabilir gibi duruyor.
tesadüfmüdür bilmem de, bugün arkadaşımın uyarısıyla sol arka stop lambamı inceledim(modülü denemelik sadece sol ön fara uyguladım) park lambalarını yakınca stop lambası yanıyor, frene basınca yanmıyor. ampule yakından baktım; sanırım çift duylu ampulün tek teli yanmış. Umarım tesadüftür. En iyisi ben yeni bi' modül bakayım.
|
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |