![]() |
|
Yetkili Servis-Sigorta |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ariessimena ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Nisan 2013 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 16 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ariessimena
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Mayıs 2013 Saat 14:14 |
Arkadaslar merhaba,
Gecen gün ışıklarda dururken resmi bi arac arkadan çarptı. Aracın tamponunda ve çamurluğunda hasar oluştu. Ben de aracı yetkili servise teslim etmek istedim. Kaskom yok.Yaşadığım şehirdeki yetkili peugeot servisine gittiğimde karşı tarafın sigortası ile anlaşmaları olmadığından bu kapsamda ilgilenemeyeceklerini söylediler ve özel servislere yönlendirdiler. İlk defa böyle bişey başıma geldiğinden bu konularda her hangi bi malumatım yok malesef. Bu konuda yardımcı olursanız memnun olurum.
|
|
![]() |
|
cnrars ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 372 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yok öyle bir şey, canının istediği yere gidersin, bana da benzer bir olay oldu, Ankara' da yetkili servise gittim, beni anadolu sigorta aradı başka servilser önerdi, anlaşmalı servislerine gitmemi istediler, yok dedim, aracım yetkili serviste yapılacak dedim, inat ettim, nitekim dediğim oldu, yetkili serviste yapıldı.
Ama şu var ki aracımda 6000 liralık hasar yoktu, ama yetkili servis o kadar fiyat çıkardı, hasar kaydında o kadarlık hasar çıkıyor. Taç çatlasın 3000 bin liralık hasar vardı, ki bir çok yer 3000 den aşağı fiyat verdi, |
|
![]() |
|
ismailkaya ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mayıs 2012 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1389 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ismailkaya
![]() ![]() ![]() ![]() |
resmi plakalı trafik kazalarında mutlaka trafik yoksa jandarmayı cağırın birde yetkili servis sana o sigortayla anlaşmamız yok diyemez sonuçta servis parasını ilgili sigorta şirketinden alacaktır servis eğer sizin aracınızı yapmıyorsa peugeot genel müdürlüğüne şikayette bulununuz sizi en kısa zamanda servis arayacaktır veya genel müd. arayacaktır saygılar
|
|
![]() |
|
pierson ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Aralık 2012 Konum: giresun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 332 |
az önce sigortadan aradılar...yarın sigortanız bitmek üzere diye...geçen sene 280 tl ödedim..bu çarpma sonucu bir kazaya karıştım suçlu bulundum ve sigortam 400 ve ya 450 tl sigortadan karşılandı...şimgi sigortacım hanfendi diyor ki bu sene ki aracınızın sigortası 600 tl görünüyor diyor...bu nasıl olur anlamadım...başka sigprtacılara gitmem gerekir mi?
|
|
![]() |
|
Mesut48 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ekim 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1010 |
Bence sigorta fiyatlarını araştır.Ben araştırmadan tek yerden her yıl yaptırırdım.
Bu yıl araştırma yaptım eski firma 305 TL çıkardı başka firma 234 TL. |
|
__B0DRUMLU__
|
|
![]() |
|
pierson ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Aralık 2012 Konum: giresun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 332 |
280 tl ile 600 arasında çok fark var...yarın bitiyormuş sigortam...kapı kapı sigortacı arıcam yarın
|
|
![]() |
|
hsnsnl ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
arastırsanda hocam asagı yukarı yaklaşık fıyat bulursun.. karsı tarafada kaza raporu açıldı, senın arabanada açıldı ve kazaya karıştırdığı ıcın 2aracında trafık sıgortaları artacak ve 600tl olmuş bılem.. anlasıpta cepten yaptırsaymısınız karda olurdunuz.. benımde basıma geldı aynı sekılde (ve ben haklı durumdayken neymıs kaza raporu acılmıs) trafık sıgortam artı, yanı anlıcagın herkes yolunu bulmuş hocam trafık sıgortası ısı var mı var aracında.. |
|
307 XT Premium, 307 XS Coupe, 407 Premium Edition, Seat Leon 1.6 Stylance
|
|
![]() |
|
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
farklı bir sigortacıya gidin zaten onların tanıdıkları falan oluyo en ucuzunu bulup yapıyolar benim trafik sigortamı 1000 tl ye bile fiyat verdiler 660 tlye yapıldı daha sonradan
|
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
![]() |
|
trafik sigortamı yaptırdım...sompo japan sigiortasına...450 tl fiyata yaptırdım...en iyi fiyatı bunlar verdi...sonuçta sigorta...benim anlamadığım şu:geçen sigorta şirketi de bu sigorta şirketi de aracımı yanlış yazmış acente bilgileine...araç 2002 model peugeot 206 xr auto...ama bunlar da peugeot 206 VAN HDI olarak yazıyor...neden böyle oluyor?ruhsattaki bilgiler neden yazıl mıyor?fiyatla mı oynuyorlar?
|
|
![]() |
|
sosyete_60 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 249 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sosyete_60
![]() ![]() ![]() ![]() |
ben sigortacıyım t.c ve plakyı verirseniz yardımcı olabilirim yada cep tlfn vereyim arayabilirsniz 0530-116-19-25
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |