![]() |
|
arabamın bütün özelliklerini öğrenmeme yardım |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |||
ersin025 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Nisan 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 374 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Ekim 2013 Saat 21:45 |
||
arkadaşlar aracımın bütün özelliklerini öğrenmek istiyorum eğer özel serviste bilgisayara bağlatsam bütün özelliklerini oradan öğrenebilirmiyiz yada bunu yetkili servisten şasi numarası ilemi öğrenmeliyim
|
|||
![]() |
|||
kursat611 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2013 Konum: karabuk Durum: Aktif Değil Mesajlar: 79 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kursat611
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
+ 1 tercihen ankarada akıl verecek yol gösterecek usta aranıyor |
|||
![]() |
|||
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
2005 307 1.6 xs 110hp![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Düzenleyen Aziz - 29 Ekim 2013 Saat 13:14 |
|||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|||
![]() |
|||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
||
Şasi numarasının son 8 hanesini gönder serviceboxdan bakayım.
Yada alttaki linkten üye olup kendin de bakabilirsin. |
|||
![]() |
|||
ersin025 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Nisan 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 374 |
||
yok acaba esp varmı yokmu onu merak ettim yoksa diğer kısmını yolda gelirken test ettik azizle
|
|||
![]() |
|||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
||
+1 |
|||
![]() |
|||
||
araba elime geçtiği gün bakarım bulamazsam yardım isterim
|
|||
![]() |
|||
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
||
Esp yok ersin :) Alttan 4ncü, Electronic Stability Program 680 yüroya sahip olabilirsin :D ![]()
Serkan abi servis kutusundan ben Kontese bakmıştım, olmayan şeylere var yazıyor du şimdi hatırlamıyorum ne oldugunu ama yazıyodu işte :D
Salih abi, 1 hafta çok yarım günde gözünü gönlünü açtım sarıkızın 2 gün daha yeterli :D :D :D :=)
Düzenleyen Aziz - 30 Ekim 2013 Saat 10:18 |
|||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|||
![]() |
|||
||
aziz şimdi şasi numarasıyla baktım adi herif 680 euro cuğa kıyıpta taktırmamış
|
|||
![]() |
|||
||
Evet. Aslanin biraz gurlemeye ihtiyaci var anlayacagin. Yuksek devirde benzinde kullan 1hafta. Bakalim ne olacak
|
|||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |