![]() |
|
peugeot 206 hdi fiyat |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
reptile ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Ekim 2013 Konum: İZMİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Ekim 2013 Saat 09:29 |
herkese slmlar nereye konu açacağımı bilemedim ama bir sorum olacaktı
bir tanıdığımda gri renk 70.000 km de 2006 model 1.4 dizel 206 var ben bu aracı almak istiyorum 2 küçük cocuğum var araçta çok hoşuma gidiyor.sorularım şunlar 1 ) Araç ile uzun yol yapmıycam hacim olarak araç bana yeter mi bebek arabası sıklıkla olmasada zaman zaman yanıma almam gerekebilir.Sıkıntılı olur mu ? 2 ) Yakıt konusunda çok iyi olduğunu söylüyor yani çok az yakıyormuş öyle mi ? 3 ) Bakım masrafları nasıldır 4 ) 18.000 TL istiyor araca ve pazarlık yaptırmıyor.Değişen sol çamurlluk var park halindeyken ufak bi kazası olmuş yaptırmamış değiştirmiş ve kaputa bişey dökülmüş lokal boya yapılmış kazadan dolayı değişmemiş yani fiyat normal mi ? ( aracın özelliklerini bilmiyorum ama ön cam otomatik falan vat araçta öyle cam tavan v.s yok modelini bilmiyorum ) yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler herkeze kazasız belasız sürüşler
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam bebek arabası koyarsanız bagaj bitiyor öncelikle onu söyleyeyim, yakıt konusunda çok cimridir, bakım masrafları sınıfınında ki diğer araçlardan farkı yok, pahalı olduğu söylenemez, modelini öğrenirseniz fiyat konusunda ancak öyle değerlendirme yapabiliriz
|
|
![]() |
|
reptile ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Ekim 2013 Konum: İZMİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
araç 2006 model ilk sahibinden renk gri 14 yanılmıyorsam orjinal jelik cantı var 18.000 tl fiyatı var
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Hocam model derken,yıl olarak sormamıştım, x-line, xt, feline gibi model türünü sordum? Bu modeller arasında donanım olarak ciddi farklar olabiliyor dolayısıyla bunlarda fiyata etki ediyor.
|
|
![]() |
|
anladım kusura bakma onuda sormuştum ama bilmediğini söyledi ruhsatta yazar dedim çalıştığı için araca bakamıyormuş ama araçta cd çalar, abs yol bilgisayarı v.s var ön cam otomatik 2 hava yastığı hangi sınıfa giriyor bilemedim sanırım boş model
|
|
![]() |
|
http://www.hizliresimyukle.com/images/2013/10/26/TVpA2.jpg
http://www.hizliresimyukle.com/images/2013/10/26/GJsTU.jpg http://www.hizliresimyukle.com/images/2013/10/26/OkKsi.jpg http://www.hizliresimyukle.com/images/2013/10/26/LXjde.jpg resimler bunlar yardımcı olur mu bilmiyorum
|
|
![]() |
|
bu araç için 18.000 tl fiyat normal midir bilgisi olan yok mu acaba
|
|
![]() |
|
KILIÇ ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mayıs 2013 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3438 |
Resimlerde araba güzel duruyor maşallah ancak bu bilgilerle net birşey söylenemez. aracın kmsi de önemli ve hangi model olduğuda önemli..
|
|
2011 Clio SW Gümüş
2010 207 Millesim Opsiden Siyah 2005 Opel Corsa Lila 2000 Clio sümbül Gri 2003 307 XT Lacivert 2004 Palio Go Kırmızı 2005 307 XR Gri 2006 206 Desing Kum gri 2003 c3 Kırmızı |
|
![]() |
|
blue42 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mart 2013 Konum: memur Durum: Aktif Değil Mesajlar: 226 |
fıyat normaldir bence
|
|
207 hdı comfort
|
|
![]() |
|
qqyyxx ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mart 2011 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 910 |
km sine gore normaldir. Oynama olup olmadigini kontrol ettinizmi.
|
|
206 hdi x-line
307 hdi desingtech 1,6 90bg Focus ghia 2008 1,6 109 bg Astra 2012 1,3 cdti 90 bg 2011 golf tdi 105bg |
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
KM sine ve modeline göre güzel fiyat önemli olan bu değil önemlı olan aracı aldıktan sonra sızı fazla uzmemesı ısteklerınıze karşılık vermesı ancak aracın pek albenisi yok ben şahsen 18 Bin TL o araca vermem belkıde resımler güzel çekılmemıştır ama bılemıyorum dedığım gıbı sızın ılgınızı çektıyse araç fiyatı normaldir.Bu arada aracın uzerındekı janttan hiçbir orjınal 206 da görmedim. 206 sedanlarda 14 lük executive modellerınde buna benzer bir jant kullanılıyor oda bu değil .
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
cvplar için teşekkür ederim araçta aslında 17 jant vardı ama alttakım yaptırdığı için jantları başkasına vermiş ve bu jantları ( orjinal 206 dedi bana ama ) almış evet resimler kötü duruyor km orjinal ve araç x desıng modeliymiş
|
|
![]() |
|
blue42 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mart 2013 Konum: memur Durum: Aktif Değil Mesajlar: 226 |
ben 80000kmde 206 hdı x desıgnı 19 a aldım
|
|
207 hdı comfort
|
|
![]() |
|
2006
|
|
207 hdı comfort
|
|
![]() |
|
semus ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Eylül 2012 Konum: muğla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 253 |
fiyatı iyi bence hocam..yalnız allmadan once mutlaka ama amutlaka detaylı bir ekspertiz merkezine götürüp ekspertiz yaptırın araca.. değişen parçalar ön düzene etki etmişmi etmemişmi bi baksınlar.. onların çıkaracağı rapora göre aracı alın yoksa peugeot aldıgınıza pişman olursunuz.. özelliklere dizel olan peugeotlar hassas oluyor hor kullanılınca bitiyor araba.. herseyine baktırıp iççinize sinerse alın derim ben.. iyi günler
|
|
![]() |
|
çok teşekkür ederim yardımlarınızdan dolayı bundan önceki aracım 2008 model 1.2 skoda fabia idi araca çok masraf etmek durumunda kaldım 5.000 tl kadar bu sebeble de soğudum ve sattım aracı yine aynısı olsun istemedeğim tanıdıktan alıyorum arabayı
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |