![]() |
|
Acil Direksiyon Dönmüyor ! |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
xMEGANx ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Ekim 2013 Saat 17:28 |
Arkadaşlar Prensesimin direksiyonunu az önce sonuna kadar sola döndürdüm ( dönüş yapıyordum ) birden sertleşti şimdi dönmüyor hidrolik iptal oldu kamyoncu gibi çeviriyorum zar zor acaba sigortası atmışmıdır attıysa kitapçığa bakıyorum Hidrolik direksiyon sigortası MF8 olarak görünüyor bu sigorta nerede Maxi Sigorta diye geçiyor.
![]() Düzenleyen xMEGANx - 17 Ekim 2013 Saat 17:35 |
|
![]() |
|
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
diraksiyonun hidroliği ve klimanın kayışı var V kayışı ya onda bi sıkıntı var yada V kayışı rulmanında bilyada filan kaputu bi aç aracı çalıştır motorun sağ tarafında bi yerde olması lazım rulman dediğim kayışın sertliğini ve rahat dönmesini sağlayan bilya...
|
|
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
|
![]() |
|
xMEGANx ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
abi yeni kasa 307 lerde direksiyon Elektronikmiş servise götürdüm onlarda ona baktılar elektronik bu dediler bakamyız dediler elektrikçiye sevk ettiler
|
|
![]() |
|
Sertan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Kasım 2011 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 280 |
hocam takipteyim çözümü bulursan paylaşırmısın.
|
|
![]() |
|
Aynı problemmi var hocam ?
|
|
![]() |
|
errör ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Haziran 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1134 |
geçmişolsun elektronik pompada hidrolikte veya varsa sigortasında sorun olabilir
|
|
307 xsi 2.0 petrol
|
|
![]() |
|
İşte MAXİ sigorta kutusu nerede bu aracın onu bulamadım. Motor ve Direksiyon altında bulunan siortalarda yok 70 lik bir sigorta. kitapcığa göre MAXİ sigorta lar varmış fakat nerede olduğunu söylememiş keratalar.
|
|
![]() |
|
errör ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Haziran 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1134 |
haa sen onu diyosun abi akünün orda kaputun altında şimdi uyandım prd :D
|
|
307 xsi 2.0 petrol
|
|
![]() |
|
rolandgarros ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1447 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
hidrolik direksiyon basınç pompa müşürü cortlamış sanırsam, geçmiş olsun.
|
|
![]() |
|
MAXI FUSES BOX yazan sanırım aradığımız huzur,aradığımız cennet :) dee bu cenneti kaputun altındaki bulmacanın hangi reyonunda bulacağızz sigorta kutusunun içindemi acaba ulan şeytan da akşam akaşam in bak diyo hiçte dinlemek istemiyorum hava soğukk =) ama akünün altındamı oluyo bu ya ?
Düzenleyen xMEGANx - 18 Ekim 2013 Saat 00:38 |
|
![]() |
|
Peki bu Cortlak bize nekadar Pırt'lar ? misalen ? ortalama işçilik dahil ? yada tamiri söz konusumudur ?
|
|
![]() |
|
![]() |
|
307 xsi 2.0 petrol
|
|
![]() |
|
oraya baktım işte orda yok vrsada nerede acaba orda en yuksek 40 lık sigortalar vr
|
|
![]() |
|
ozknckr ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Aralık 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 75 |
öncelikle geçmiş olsun.. aynı olay bendede vardı, sanırım sürekli sendede olacak ve tamir ettireceksin :))
İk önce kutup başlarını sök.. errör'ün paylaştığı fotoğraftaki sigorta kutusunun kapağını çıkar.. Oradün kutup başlarından gelen kablolar var 'somun' vida ile bir birine tutturulmuş.. Onu sök çıkar... Sonra sigorta kutusununda yanlarında klipsler var, onlara basarak sigorta kutusunu yerinden çıkar.. Sigorta kutusunun altında 'maxi sigorta'ları göreceksin..(Yan duruyor) Direksiyonun sigortası 3. yeşil.. Olması gerekiyor... Benimkinde öyle... Ama bu geçici bir çözüm olabilir haberin olsun.. Ben tamir etmek zorunda kaldım.. Şuan bir sıkıntı yok... Tekrar geçmiş olsun... |
|
Peugeot 307 1.6HDI Turbo Dizel(2006)
|
|
![]() |
|
arkadaşlar yaptırdım 200 tl tuttu direksiyonu her sonuna kadar çevirgimde sigorta atmak yerine kablolar yanmış şimdi kabloları ayırsılar birde bişey koydular arya kabloları ve bilgisayarı yakmasın diyw koruma duzeldi şuaanlık problem tavaiyem ne olursa olsun direkaiyonu sonuna kadar çevirmeyin
|
|
![]() |
|
alpercakan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 76 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı alpercakan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Cevirmek mesele değil en dipte kastırınca böyle yapar dikkat edersen direksiyonu en sol yada en sağa cevirdiginizde en dipte elinizi tutun cuuuv diye zorlanma sesi geliyo oda işte bu durumu meydana getiriyor
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |