![]() |
|
106 xr modifiye yardım |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Kasım 2008 Saat 23:05 |
|
merhaba arkadaşlar temiz bir 106 xr buldum inşallah alcam.fabrika çıkşı nasılsa aynı araba .ben alcatma vs yapmakistiyrm.aracın tarz bi hale gelmesi için neler yapabilirm.yardım ederseniz çok seviirm.alemde cok yeniyim.teşşkurler
|
||
![]() |
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
öncelikle aramıza hoş geldin
kendine tanışma topigi açsaydın
![]() |
||
![]() |
||
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
TOLGA ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Temmuz 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1093 |
|
AYNEN, öncelikle kendini tanıtıcı bir tanışma topi açarsan,
adın yaşın nerdensin siteyi nerden duydun vs...
gereken yardım gelecektir
![]() |
||
KADIN DEDİĞİN,
İSTANBUL GİBİ OLMALI, FETHİ ZOR, SAHİBİ TEK... |
||
![]() |
||
|
iyi günler
dereceli eksantirik chip tuning performans tipi hava filitresi ihtiyacın olursa yardımcı olabilirim.
|
||
![]() |
||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
|
oncelikle hosgeldin
tanısma topigide acarsan sevinirim.
alacagın aracına sırasıyla,
- 106 gti jant ve 5 cm yay
- hosuna gidiyorsa cam filmi - angel far , ledli stop , xenon far - spor hava filtresi ve egzoz - müzik tesisatı seklinde yapabilirsin. Benim tercihlerim bu yönde olmustu Kendi arabam için.
|
||
![]() |
||
sinan-s ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |
|
Hoşgeldin...
Yapcaklarını gökhan zaten yazmış..
|
||
![]() |
||
|
LAMBO DA YAPTIRABILIRSIN
|
||
![]() |
||
hsnsnr ![]() 2. Vites ![]() ![]() 17 - Aralık - 1980 Kayıt Tarihi: 31 Temmuz 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 178 |
|
git kendine bi gti al :) hiç uğraşma
stock gti ...
|
||
![]() |
||
|
ne kadar boşsa o kadar maliyetli olur...hsnsnr e katılıorm
|
||
![]() |
||
hsnsnr ![]() 2. Vites ![]() ![]() 17 - Aralık - 1980 Kayıt Tarihi: 31 Temmuz 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 178 |
|
iyi bir xr 7000 den başlar maliyet + zaman kaybı + sonuç nasıl olacak bilemezsin
toplam masrafınla iyi bi gti arasında 2000-3000 oynar ama gti gibi olmaz
ben böyle düşünüyorum
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |