![]() |
|
106 XR Çalışma Sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
muratsandalci ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ağustos 2013 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 37 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muratsandalci
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Eylül 2013 Saat 14:02 |
Aracım zaman zaman marşa bastığımda çalışmıyor. 4-5 deneme sonrasında motor hiç sorun yokmuş gibi alıyor. Yedek anahtar ve normal anahtarlarla da denemeler yaptım. Aracımda LPG de yok. Kontağı ilk açtığımda benzin pompasını da dinliyorum. O da gayet düzgün çalışıyor. Sebep ne olabilir?
|
|
M.Sandalcı
|
|
![]() |
|
volkanC2 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2013 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1743 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
106'ın mı var derdin var.. Benimkinin de bu sabah aküsü bitti gıyk etti kaldı..
|
|
![]() |
|
![]() |
|
muratsandalci ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ağustos 2013 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 37 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muratsandalci
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yok benim ki o kadar ölmedi henüz :) sadece marş basıyo motor kapmıyor. Bu da ara ara oluyor tabi.
|
|
M.Sandalcı
|
|
![]() |
|
volkanC2 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2013 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1743 |
Benimki herzaman tek seferde tık diye alıyor hakkını yiyemem ama bu sabah akü kötü bi sürpriz yaptı bana :)
|
|
![]() |
|
![]() |
|
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
MARŞA BASMADAN ÖNCE 1-2 DEFA GAZ PEDALINI POMPALAYIN BİDE ÖYLE DENEYİN BAKALIM...
|
|
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muratsandalci
![]() ![]() ![]() ![]() |
Denedim bunu da. Sanki motorun mekanik aksamı ile hiç alakası yokmuş İMO ile alakalı gibi düşünüyordum ama bu sefer yedek anahtarla da denedim bir iki kez onda da oldu.
|
|
M.Sandalcı
|
|
![]() |
|
Benim akü bitmemiş alarmın beyninde sanırım bi bozukluk var onunla oynayınca tık diye çalışıyor.. Akşam pamuk eller cebe olacak galiba :D
|
|
![]() |
|
![]() |
|
eren106 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Eylül 2013 Konum: İST.sefaköy Durum: Aktif Değil Mesajlar: 130 |
termostatlara bak soketlerini kontrol et oksit yapmış olabilir
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |