![]() |
|
Üst çıta sökümü |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
halilefe ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Kasım 2012 Konum: Muğla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 204 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Eylül 2013 Saat 18:26 |
Selam arkadaşlar 206 aracımın üst çıtaları çok yıpranmış durumda hafta sonu zımpara boya işi yapıcam ama nasıl söküleceğini tam bilmiyorum oluğun başladığı yerdeki küçük sıyah plastik parça nasıl sökülecek acaba ? http://o1309.hizliresim.com/1f/k/st0br.jpg
|
|
halilefe
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben daha önce bu parçayı boyadım yadımcı olayım öncelıkle ınce bır zımpara alın ama tamamen zımparalamaya kalkmayın zımparaladıkça metali çıkıyor ancak tamamen soymak çok zor oluyor elle yapıcaksanız zımparayı az bışey yapıp boyamak daha sağlıklı olur. Tamamen soyarak boya yapılsa çok ıyı olur ancak elle çok fazla zamanınızı alır ve yorar zımpara makınalarıyla soymak gerek.Ve kesınlıkle akçalı siyah mat sprey boya tavsiye ederım sağda solda satılan boyalarla yaptım ilkte ben 1 ayda soldu renk dalgalandı akçalı boya ile 3 kat attım 1 senedır sıfır gibi.
Sökümlesıne gelınce bagajı açın öyle kalsın ön cam tarafına geçin cam hizasında iç kısımda bir vida tutuyor onu o vidaya sökün ve ön cam hizasından sökmeye başlayın arkadan değil söktükçe kendılığınden çıkcak zaten o ama dıkkatlı olun guneşı devamlı yiyen bir parça kırılmaya yamulmaya hazır sonra önden söktütkten sonra bir kısımını arka kısma geldıkçe o resmını attığınız çıtanın bıtımındekı parlak parçanın ucunda kürdan kadar bir çubuk var o arabaya geçıyor oyuzden bagaj açık halde iken onu hafif ılerı ıttırın komple çıkcak zaten biraz uzun oldu ama anlaşılır olması ıçın uzattım kolay gelsın ... Düzenleyen samet206 - 17 Eylül 2013 Saat 19:37 |
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
halilefe ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Kasım 2012 Konum: Muğla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 204 |
Adamın dibisin kardeş banada bunlar lazımdı şimdi tam oldu gözümde canlandı biraz ama iş güç işte hafta sonunu bekliyeceğiz napalım sağolasın kardeş.
|
|
halilefe
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Sorun değil hocam işinize yaradıysa sevındım valla şuan yaptığım bı işlem olsa tek tek resmini bile çekerımde baya geçti üzerınden anlatımını yapabildim sadece ... |
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |