![]() |
|
YARDIM LAZIM |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
qqyyxx ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mart 2011 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 910 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Eylül 2013 Saat 22:01 |
?
|
|
206 hdi x-line
307 hdi desingtech 1,6 90bg Focus ghia 2008 1,6 109 bg Astra 2012 1,3 cdti 90 bg 2011 golf tdi 105bg |
|
![]() |
|
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam rolanti ayar müşürünü sök tak. bi dene
|
|
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
|
![]() |
|
istanbullu_3886 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Aralık - 1973 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2011 Konum: ist/esenyurt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 841 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı istanbullu_3886
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
ah bu 307 ler
|
|
nissan qashqai 2013 model 1.5 dci
|
|
![]() |
|
TaZ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Ağustos 2013 Konum: İstanbulAvcılar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 137 |
şuan arac calışıyor ama devir yerinde durmuyor bi yukarı bi assa inip duruyo gaza basdıgımda nazlanıyor sanki arac ve ekranda ANTİPOLLUTİON FAULT HATASI VERİYOR.kimse yokmu bir bilgi vericek
|
|
![]() |
|
TaZ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Ağustos 2013 Konum: İstanbulAvcılar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 137 |
Kimsenin basına böyle birşey gelmemiş heralde
|
|
![]() |
|
kutup başını söktükden sonra economic bilmem ne yazmaya basladı. bibleme sesine pek dikkat etmedim
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Herhangi bir pib sesi fln duydunuz mu ilk denediğinizde ? Göstergelerde bir anormallik var mı ?
|
|
![]() |
|
Selamın aleyküm arkadaslar bu gün sabah aracımı calıştırdım hic bir sıkıntı yoktu 50 km fln yol yaptım ondan sonra geldim garaja park ettim akşam tekrar bi işim cıktı bindim calıştırdım ilkde calıştı ama hemen stop etti sonra tekrar denedim yine stop etti ondan sonraki her denememde calışmadı.benzin göstergesi takılmıştır benzin bitmiştir diye benzin aldım yok yine işlemedi.marş alıyor ama calışmıyor bir türlü arac.307 1.6 xs aracım bilgisi veya basına gelmiş biri varsa yol gösterirse sevinirim.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |