![]() |
|
106 quık gösterge |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
huseyinsengonul ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Eylül 2013 Konum: ist Durum: Aktif Değil Mesajlar: 28 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı huseyinsengonul
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Eylül 2013 Saat 21:16 |
106 quık im için gösterge paneli arıyorum gösterge saatimde devir kadranı ve benzin göstergesi çalışmıyor bi kaç yere baktırdım ama ne arızası olduğunu çözemediler en iyisi bi tane sağlam alma
|
|
106 quık
|
|
![]() |
|
kaderim@61 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 03 - Nisan - 1987 Kayıt Tarihi: 21 Haziran 2011 Konum: ankara/merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 205 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kaderim@61
![]() ![]() ![]() ![]() |
gösterge saatinin arkasında drencleri var bazen yana biliyo gösterge tamiri yapan birine götür bi ölçsün değer lerini ondan sonra değişmeyi düşünün sayğılarımla
|
|
bize her yer trabzon /206 xs 2003/elyapımı coilover/pionner 8300/kenwwod subwofer
|
|
![]() |
|
huseyinsengonul ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Eylül 2013 Konum: ist Durum: Aktif Değil Mesajlar: 28 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı huseyinsengonul
![]() ![]() ![]() ![]() |
gösterdim dün cevizlibağda korkmazlar göstegerge diye bi yer var ama yapamadılar
|
|
106 quık
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |