![]() |
|
Peugeot 206 Otomatik 1.4 Alıyorum |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
srhtakdmn ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Temmuz 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 47 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı srhtakdmn
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Eylül 2013 Saat 00:45 |
İnşallah sorunsuz uzun ömürler kullanırsınız. Yanlız araç alrken etrafa soruşturmakda fayda var bildiğiniz gibi fakat herkez o paraya o değil şunu al, yok o araç çok yatar satamassın gibi tavsiyeleri yüzünden insanın kafasını bulandırıyorlar. Temiz bir peugeot 206 otomatik bulursam en az 2003 model kaçırmamaya çalışıcam.
|
|
![]() |
|
acemi pecocu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Aralık 2012 Konum: türkiyede bir y Durum: Aktif Değil Mesajlar: 387 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı acemi pecocu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Benimde aynı model 2005 gayet memnunum bir iki tamir parası verdim 2 senede maşALLAH TIK demedi haftadada 300 km gidiyorum bence al hiç düşünme ama ben alırken 17 biraz üstü almıştım benmi pahalı aldım araba com araştır fiatları |
|
206 x lıne 1.4 2005 otomotik vites kırmızı şimşek
|
|
![]() |
|
srhtakdmn ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Temmuz 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 47 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı srhtakdmn
km 90bindeydi yanlız ustaya götürdüğümüzde denilenden daha fazla yerde boya çıktı o yüzden aile kararı ile vazgeçildi araştırmaya devam ediyorum hala inşallah gönlümüze göre bir araba buluruz
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
206 Kimin elinde kalmış bugüne kadar binmeden markayı bilmeden kötüleme yapıyorlar ya deli oluyorum.Bugün satışa koysam 3 güne kalmaz satarım istediğim fiyattan aracımı 206 ların hastası çok seveni çok karizma onda şekil onda uygun fiyat konfor az yakıt onda .2005 model bir 206 için fiyat çok güzel bence modeli ne aracın özellıklerı vs.bunlar hakkındada bılgı vermış olsaydınız kesın bırşey derdım yınede hiç bişey olmasa bile 2000 Modelleri 14-15 e gidiyor kaldıkı 2005 model 16 Bine anlaştım dıyorsunuz araçta sıkıntı yoksa kaza durumları falan araca çok buyuk etkı eden araçta kalıcı hasar meydana getıren kazalar değilse baktırılıp alınır fiyat uygundur.206 kolay satılır parça derdı yok tamırı ucuz yerlı araçlar gibi anlayanı çok usta sıkıntısı olmaz öyle aşırı yakan bir araç değil az yakar .Ancak sıze hasar kayıtları yuzunden elınızde kalır falan dendıyse orasını bılemem satmakta bıraz zorlanabılırsınız ama onun markayla modelle ılgısı yok .
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
blue42 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mart 2013 Konum: memur Durum: Aktif Değil Mesajlar: 226 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yok hocam bence gayet normal o fıyat ,206 satılmaz dıyen pek bu işten anlamıyodur bence ,bunların alım satımı kolay ,ara. dizelmi?km kaçta?
|
|
207 hdı comfort
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı srhtakdmn
Merhaba arkadaşlar artık son noktaya geldim adamla görüştüm peugeot 206 1.4 otomatik trptonik 2005 model. 2000 TL, 1000 TL iki hasar kaydı var. Birazda sürtmelerden dolayı çizikler var. Bi tarafı hafif bi şekilde ezilmiş pek belli olmuyor ama kaskodan yaptırmayı düşünüyorum. Yürüyenlerde şanzımanda prolem yok. 16000 ya anlaştım şuan. Fakat kime sorduysam bu model hakkında düşünceleri satamassın elinde kalır çok yakar. Değmez o paraya felan diye yorumlar alıyorum arkadaşlar iyice bunaldım artık yarın noktalamak istiyorum. Sizce bu deninenleri yaşarmıyım ?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |