![]() |
|
308 için fikirleriniz.? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
kivanc ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Haziran 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 950 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Ağustos 2013 Saat 02:15 |
|
Aracımın üzerinde hiç değişiklik yapmadım ve direk aile arabası gibi gözüküyor :) Cam filmi düşünüyorum, haricinde fikirleriniz varsa duymak isterim..
|
||
308 1.6hdi auto6r İst/Zong
|
||
![]() |
||
C!N ![]() 1. Vites ![]() ![]() 10 - Ekim - 1984 Kayıt Tarihi: 24 Ocak 2009 Konum: ZonguldaK Durum: Aktif Değil Mesajlar: 371 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
bi film bi yazılım yaptır yeter derim ben ;)
|
||
Peugeot 206 Generation BVA
|
||
![]() |
||
SDYMZ ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Şubat 2013 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1440 |
|
siyah olan yerleri pıyona blek yap derim
|
||
2005Model 206XT 1.4Hdi SUNROOFLU (2012-2014)
2009Model 308SW 1.6Hdi |
||
![]() |
||
KenBlockJR ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1013 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KenBlockJR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
tampon yan çıtalarını ve kapı çıtalarını gövde rengi yapın. bir de 18'' lincancabur jant 225-40-18 lastik taktınız mı araç on numara olur
|
||
206 Roland Garros 1,6 16V
|
||
![]() |
||
hsnsnl ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
|
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-daha-iyisi-yok-134707113/detay/jantlar cok ıı olmuş bence
|
||
307 XT Premium, 307 XS Coupe, 407 Premium Edition, Seat Leon 1.6 Stylance
|
||
![]() |
||
yusufcaglarakarsu ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Şubat 2013 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 570 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yusufcaglarakarsu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Film +jant'la( 308 cc ) baya değişecektir
|
||
Hesabını Veremeyeceğiniz İşlere Kalkışmayın..Çünkü,Öteki Tarafta Bulaşık Yıkatmıyorlar...
|
||
![]() |
||
kivanc ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Haziran 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 950 |
|
Film cepte ama yazılım derken? :)
|
||
|
||
![]() |
||
|
Bundan kastın siyah yerleri gövde rengine çevirmek mi?
|
||
|
||
![]() |
||
|
Çıtalar hakkında hemfikiriz ama jant ve ayakkabı seçimimde çok kararsızım her zaman.. Jant alırsam baya araştırma yapmam gerekicek :) teşekkür ederim yorumun için
|
||
|
||
![]() |
||
|
Evet iyi olmuş ama beni anlatmıyor bu jantlar :)
|
||
|
||
![]() |
||
|
Bu jantların cc ye özel olduğunu düşünüyorum.. yorumun için teşekkür ederm.
|
||
|
||
![]() |
||
errör ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Haziran 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1134 |
|
jant masrafı gereksiz bence elindeki jantlar temizse elinden zararına çıkartmış olacaksın oda pek mantıklı değil.
pilastik yerler gövde rengi + gece kör etmiycek bir cam filmi +chip olayına gerek varmı bilemedim performansınızdan memnunsanız yazılımıda es geçebilirsiniz + far boyama ve amerikan park , işte size çok ucuza uygulanabilecek bir kombo paket :D
|
||
307 xsi 2.0 petrol
|
||
![]() |
||
|
Jantları zamanı bıraktım acelem yok.. performanstan memnnunum chip düşünmüyorum açıkcası.. Plastk yerler gövde rengi ve cam filmi cepte teşekkür ederim :)
|
||
|
||
![]() |
||
C!N ![]() 1. Vites ![]() ![]() 10 - Ekim - 1984 Kayıt Tarihi: 24 Ocak 2009 Konum: ZonguldaK Durum: Aktif Değil Mesajlar: 371 |
|
Yazılım, chip tuning. usta işini bilen ellerde 140 beygir 330nm tork gibi bir değer alınabiliyor diye biliyorum, tam bir şaka makinası olabilir :)
|
||
Peugeot 206 Generation BVA
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |