![]() |
|
Xt-Pre.-Comfo. vs. Ne Demek ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
NidderuN ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 25 Temmuz 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 32 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Ağustos 2013 Saat 02:19 |
Bazı kısaltmaları oluyor 307 Xt Premium vs vs gibi bunları bana tek tek yazıp kabaca özellikleri söyleyebilecek olan var mı? |
|
![]() |
|
NidderuN ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 25 Temmuz 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 32 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Güncelliyorum
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Hocam en güzel bilgiyi 307nin klavuzunda bulabilrisniz.
Xt Xr Premium Xs Xsi 2007 öncesi comfort envy gibi modeller makyajlı kasalar diye biliyorum.
|
|
![]() |
|
Teşekkür ederim yeterli bilgi oldu bu bana :) XT premium var bide o Xt den Xr den üstün mü ? |
|
![]() |
|
Güncelliyorum
|
|
![]() |
|
106fb ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Kasım 2011 Konum: KONYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 301 |
2005 ve öncesi için en üst model xt premium,sonra xt ve tecnoplus sonrasındada xr geliyor.(307 modelleri için)
|
|
2003 307 XT PRE 1.6 110 HP
|
|
![]() |
|
Teşekkürler, sizce 2006 2007 modeller ve 2005 arasında çok fark var mı ? Bana alacaksan 2005 üstü al diyorlarda.
|
|
![]() |
|
Günceldir..
|
|
![]() |
|
hsnsnl ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
XT Premıumdakı konfor hıc bır araçta yok, onu bıl bence(deri ısıtmalı koltuk)2003-2005 modeller arasında var sadece.. alcaksan bence 2006 makyajlı kasa Premium paket
|
|
307 XT Premium, 307 XS Coupe, 407 Premium Edition, Seat Leon 1.6 Stylance
|
|
![]() |
|
yani 2005 le 2006'nın farkı ne hocam
|
|
![]() |
|
hsnsnl ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
2005 model eskı kasa, 2006 makyajlı kasa(tabi bunda mekanık programsal vs updateler var)
|
|
|
|
![]() |
|
Yani 2005'ler biraz sorunlu oluyor ?
|
|
![]() |
|
hocam ne sormak ıstıyosan topluca sorsan daha ıı olur parça parça kotu bır konuşma oluyo sankı
|
|
|
|
![]() |
|
Yani şöyle sorayım o halde. 21bin lira param var yukarısına çıkamıyorum, arabam sorun yaratsın istemiyorum hiç vaktim yok sanayiye gitmek için, sadece 10binlik rutin bakım için gidebilirim. Otomatik vites istiyorum. Bu yüzden çevrem ve forumlar bana 2006-2007 model 1.6 benzin veya lpg'li 307 öneriyorlar. Sizce Bu en iyi seçenek mi benim bütçeme göre , yoksa 2004 2005 model 307'ler veya bir başka marka yada model düşünmelimiyim. |
|
![]() |
|
Günceldir.
|
|
![]() |
|
Tekrar güncel.
|
|
![]() |
|
individual ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2008 Konum: kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 996 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı individual
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
2001-2005
XR en baz model , sekansiyel ve elektrikli 4 cam , uzaktan kumandalı merkezi kilit , ABS , 2 hava yastığı ( 6 hava yastığı opsiyon ) , klima , elektrikli aynalar gibi donanımlar standart XS , XR ye ek olarak yol bilgisayarı , sis farı , kumaş döşeme , metal görünümlü kaplamalar , gövde rengi aynalar tampon bantları ve kapı çıtaları , 16 inch jant XT , XS e ek olarak , kadife döşeme , ışıklı makyaj aynaları , otomatik klima , ön ve arka kol dayama , koltuk altında çekmeceler , far sensörü , yağmur sensörü , follow me home , elektrokrom iç ayna XT Premium , XT ye ek olarak deri döşeme , far yıkama , koltuk ısıtma , deri vites körüğü ve direksiyon Aklıma gelenler bu kadar |
|
![]() |
|
21bın liraya 2006-2007 307 otomatık zor bulursun.. veya kmsı yüksek bulursun buda sana sıkıntı yaratır.. 100bın km yı gecmemıs otomatık 307lere bak derım.. 2004-2005 alırsın bence.. başka model dusunursen daha dusuk modellere bakmak zorunda kalırsın golf dersen 2000cıvarı var zannedersem bu fıyatlara.. dıger markalarda da bu cıvar modellere bakmak zorunda kalabılırsın..
|
|
|
|
![]() |
|
Nerden nereye :) 2008 pug 307 aldım 25.750'ye :) |
|
![]() |
|
elsoberano ![]() 4. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
hayırlı olsun
|
|
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |