![]() |
|
soğuk hava gelmiyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
yıldırım38 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ağustos 2013 Konum: kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yıldırım38
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Ağustos 2013 Saat 11:11 |
Arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım.Aracımın kliması bozuk fakat yolda giderken havalandırmayı açtığımda soğuk hava üflemesi yapmıyor sıcak hava geliyor bu neden olabilir acaba...
|
|
![]() |
|
onur07 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mart 2013 Konum: alanya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 109 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
aynı durum bendede var klima gazı bittigini söylüyorlar 80-100 tl gibi bir masrafı var
|
|
![]() |
|
yıldırım38 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ağustos 2013 Konum: kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yıldırım38
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam benim klimanın motor duruyor yalnız bağlantıları yok fırsat bulup ustaya götüremedim onun için ne derler acaba
|
|
![]() |
|
onur07 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mart 2013 Konum: alanya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 109 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
anladım, yok benım durum aynı degilmiş, herşeyi normal çalışıyor fakat sogutmuyor gazı bıttıgınden dolayı aynı durum sanmıştım..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |