![]() |
|
Önden ve arkadan gelen cızırtı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
cnrars ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 372 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Ağustos 2013 Saat 10:45 |
Arkadaşlar merhaba,
Öyle garip bir sorun var ki esasen sorun değil ama sinir bozan bir şey. Geçen ay sonunda arkadan ufak bir hasar aldım, tamponun uç kısmı boyandı ve arka stop kırıldı, hepsi bu, başka bir şey yok. O günden sonra garip bir şey var aracımda. Hafif hızlanınca ve düz olmayan yollarda arkadan çok sinir bozan bir cızırtı geliyor, bazen kesik kesik bazen sürekli olarak devam eden makamlı bir ses. Sesin geldiği yer içerisi gibi. Yaptırdığım yere gittim baktı stop lambasını vs. kontrol etti, bir şey yok dedi, zaten ses gelecek bir şey yok arkada dedi, ki ses sanki içeriden geliyor, bagaj kapağının üzerinde ki adını bilmediğim pandizot olduğunu tahmin ettiğim şeyi kaldırdım değişen bir şey yok, yedek lastik vs. ne varsa çıkardım ama değişen yok, bagaj kapağına vuruyorum hiç ses yok, aynı sesin benzeri yeni yeni ön camdan da geliyor, önde ki hızlanınca sağ cam tarafından geliyor, arkalı önlü sinir bozucu bir cızırtı. Görmeden tahmin etmek mümkün değil ama nedir bunlar? Ayrıca klimam dijital, klimayı açınca fırrr fırrr gibi sanki teneke içinden geliyormuş gibi değişik tonda azalan çoğalan sesler geliyor, sanırım bu klima gazı ile ilgili ama soğutma ile ilgili bir problem yok. Teşekkürler.
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yüksek hızda rüzgarın etkisi ile davlumbaz plastiği sallanıyor olabilir.
|
|
![]() |
|
cnrars ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 372 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Onu da düşündüm, yaptırdığım yer oraya akıllı vida denen birşey yaptı, (arkadaki ses için) davlumbaz yerinden oynamıyor, ama garip olan ses içeriden geliyor sanki bir vida sıkışmış titriyor gibi, ama öyle ses gelecek biryer yok :) çok garip
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |