|
Yazlık arıyorum |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
dream
3. Vites Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2013 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1410 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 11 Ağustos 2013 Saat 03:10 |
Arkadaşlar, Balıkesir, ayvalık, sarımsaklı ve hatta dikili çevresinde yazlık arıyorum.
Bütçemiz maximum 85 bin lira ama kesinlikle apartman dairesi aramıyorum. dublex, triplex yada villa tipi arıyorum. |
|
Ne günlere kaldık ey gazi hünkar katır defterdar oldu eşek mühürdar..
|
|
xMEGANx
3. Vites Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Bizimde o bütçeyle belki 100 bin liralık villa dublex arayışımız var.. inş buluruz. fakat piyasa uçuk herzamanki gibi 2 tula atan 100 bine villa satıyor Türkiyede henüz villa anlayışı yerleşmediği için V harfi bile 100 binden başlıyor. içinde hiçbir özellik yok.
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |