![]() |
|
BMW 1.16 HAKKINDA YARDIM |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
elsoberano ![]() 4. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Ağustos 2013 Saat 15:53 |
arkadaşlar hafta içi bacanağıma 1.16 alacaz. 3-4 tane araç var bakacağımız bi kaçı 2008 biri 2010 ve birde 2011 .triptonik istiyor. bu araçlarda herhangi bir makyajlama filan göremedim .sizin bildiğiniz 2012 öncesi bir değişiklik var mı? 1 serisi için kronik bir arıza var mı? özellikle dikkat etmemiz gereken bir yeri var mı?yada tercih etmemiz gereken bir donanım paketi
|
|
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
|
![]() |
|
ismailkaya ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mayıs 2012 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1389 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ismailkaya
![]() ![]() ![]() ![]() |
otomatık alacaksan bayırda geri kacırıyormu diye deneyın geri kaçıyorsa mekanık otomatıktır yaramaz
|
|
![]() |
|
elsoberano ![]() 4. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
mekanik otomatikleri sorunlu mu? bmw için mi yaramaz yoksa genel olarak mekanikler yaramaz
|
|
|
|
![]() |
|
cerci07 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2008 Konum: FR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 958 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bmw genel olarak saglamdir ariza olayi her aracta oldugu gibi bu araclardada vardir kronik olarak bir sorunu yok ama bir kac 116i 2004-2007 arasi uretilenlerde 50-80 bin arasi egzantirik zinciri kirilmasi dis atmasi dibi sorunlarla karsilasmis
ama genel olarak egr vanasi debriaj arizasi ve elektronik arizalar dan sikayetci olmus bmw seri 1 kullanicilari tipik gunumuz arizalari yani
|
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir ara bende niyetlenmiştim 1.16 ya, bayağı araştırma yapmıştım sanırım 2008 de çok ufak bir makyaj gördü tampondan, eğer alınacaksa 1.18 veya 1.20 bakın performans ve tutulabilirliği daha yüksektir.
|
|
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
anladım alacağımız araçlarda 2008 ve üstünü tercih ediyorduk demekki iyi etmişiz . kesinlikle otomatik olacak sanırım otomatik şanzımanlarında bir problem yok . ben nette pek bilgi edinememiştim yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim .
|
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
kendime alacak olsam direk 1.20 bakardım ama bacanağım performans istemiyor . yüksek hızla ilgili yaşanmış kötü anıları var.ayrıca eşide kullanıcağı için 1.16 ideal olan .ama dediğim gibi 1.20 benim favorim olurdu
|
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
2008 model ışık paket 1.16 i alındı . yardımcı olan tüm arkadaşlara teşekkür ederim . konu kilitlenebilir .
|
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |