|
03.08.2013 Ankara Buluşma Fotoğrafları |
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Yazar | ||
Alicilik
5. Vites Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 04 Ağustos 2013 Saat 03:31 |
|
Merhaba arkadaşlar,
Bugünkü buluşmaya katılan herkese buradan da teşekkür edrim. Mekan konusnda sıkıntı olmadı ama ulaşıım için sıkıntı oldu affetsinler beni bu kadar kötü olduğunu bilmiyordum. Buluşmaya gelen ve henüz üyemiz olmayan bir arkadaş profesyonel çekim yaptı sağolsun. Onlarıda ya kendisi ya ben paylaşacağız önceisnde ben merakı gidermek için bir kaç kendi karemi paylaşacağım. Düzenleyen Alicilik - 04 Ağustos 2013 Saat 03:33 |
||
blacke4gle
1. Vites Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 139 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı blacke4gle
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|
Kusura bakmayın arkadaşlar bende bugün gelecektim son anda ailecek bir iftar çıktı katılamadım :/ inşallah başka seferde yapılacak olan buluşmaya katılırım :/
|
||
Ssedo
1. Vites Kayıt Tarihi: 24 Temmuz 2013 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 279 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Çok güzel zaman geçirmişsiniz maşallah
|
||
Serkan
5. Vites Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Çok güzel kareler, mekan gerçekten on numaraymış, yeşillik içinde kamelyalar falan çok güzel görünüyor.
|
||
elsoberano
4. Vites Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
|
|
mekan çok güzeldi ortam daha güzeldi .etkinlik için öncelikle ankara temsilcimize daha sonrada gelen arkadaşlara kendi adıma teşekkür ederim .
|
||
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
||
elsoberano
4. Vites Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
|
|
++++++++61 yalnız sayın temsilcimiz bi daha ki buluşmada iki aracı olanlar lütfen asıl ve iyi araçları olan peugeot getirsinler bune kardeşim toyota ,mercedes hani sizin için sönük kalmış bizim aslanların yanında
|
||
|
||
serkan719
2. Vites Kayıt Tarihi: 29 Aralık 2012 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 410 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı serkan719
|
|
bundan sonra aslanla gelcem orkun :)
|
||
fexzi
3. Vites Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2011 Konum: Karaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1469 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
gonyalılara hadin didim buluşalım didim tık yok :D angara helal size :D
|
||
2004 307 XT BVA
1.6 16v 110Hp |
||
elsoberano
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
|
|
|
||
|
||
06smt06
1. Vites Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: ankara- ümitköy Durum: Aktif Değil Mesajlar: 39 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
evet bende katılıyorum şöle aslanlarımızı sahnede görelim yalnız sayın temsilcimiz bi daha ki buluşmada iki aracı olanlar lütfen asıl ve iyi araçları olan peugeot getirsinler bune kardeşim toyota ,mercedes hani sizin için sönük kalmış bizim aslanların yanında [/QUOTE]
|
||
s.seckin
2. Vites Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2013 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 479 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
bencde abi haksızlık var bu işte bozmuş sayın temsilcimiz kuralları ve toyotayla gelmiş :D
|
||
2006 307 1.6 HDİ ŞEYTAN KIRMIZI ;)
|
||
alpdoner
1. Vites Kayıt Tarihi: 04 Ağustos 2013 Konum: ankara- ümitköy Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
O zaman bende yükleyeyim fotoğrafları
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
süper çekimler teşekkür ederim umarım bu tür buluşmalar devam eder.
|
||
s.seckin
2. Vites Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2013 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 479 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
gerçkten çok güzel olmuş alp pro çekim :) bun dan sonraki buluşma gündüz olsun :)
|
||
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
gündüz mangal olur artık
|
||
jpm06
1. Vites Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2013 Konum: Balikesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 197 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Azicik gec katilsamda ortam cok guzeldi tesekkur ediyorum arkadaşlara |
||
2002 peugeot 206 1.4 hdi xr
|
||
serommm
1. Vites 21 - Aralık - 1985 Kayıt Tarihi: 27 Ekim 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 95 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
YAK 90 satılıkmı ?
|
||
s.seckin
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
evet abicim tüm günümüzü ayıralım mangal yakalım :D kalabalık olalım :)
|
||
|
||
elsoberano
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
|
|
ne desem bilemedim
|
||
|
||
Aziz
BÖLGE TEMSİLCİSİ KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Maşallah ankara, Sizleri sonunda gördük :)
Elinize sağlık güzel buluşma olmuş..
|
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |