![]() |
|
bu araca bakar mısınız? |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Can Oksuz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Temmuz 2013 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 285 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Can Oksuz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 31 Temmuz 2013 Saat 18:03 |
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-rc-gorunum-132886387/detay
arkadaşlar gezerken bu araca rastladım. düşüncelerinizi alabilir miyim? araç temiz duruyor evet ama fiyat olarak nasıl sizce? |
|
![]() |
|
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Plakası Kapalı olduğundan Akıl karıştırıcı ama duruşu güzel :)
Hostes Kullanmışsa geçmişi karışık olabilir :)
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
Can Oksuz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Temmuz 2013 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 285 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Can Oksuz
![]() ![]() ![]() ![]() |
hehhe plaka konusu sıkıntı değil yaşadığım şehirde araç zaten. en kötü ihtimal sahibiyle görüşmeye gittiğim vakit alırım plakasını.
fiyatı nasıl peki sizce. yani yarın birgün satarken zarar etmek de istemem açıkcası. gerçi rc jant almayı planlıyordum ben kendim. bunda zaten var ordan bi kar etmiş olucam ama. satarken zarar etmek de istemem. fiyat hakkında yorumunuz nedir aziz bey kardeşim.
|
|
![]() |
|
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
FİYAT YÜKSEK GELDİ BANA ..
|
|
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
|
![]() |
|
Carmania ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Haziran - 1982 Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 690 |
Normalde kilometre aracın duruşu herşeyi iyi görunuyo bakdırıp alınabılırde tek kapı 206 'lar kilometre düşükde olsa bu kadar fiyat olacagını sanmıyorum
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Can Oksuz
fiyatlar aşağı yukarı bu civarlarda sahibindende. ama tabi nedir gerçek ederi bilmiyorum. o yüzden danışmak istedim. ne kadar eder peki sizce?
|
|
![]() |
|
tellotello ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1121 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tellotello
Vay be hemşerime bak fotolara kendini bile koymuş
![]() ![]() |
|
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
|
|
![]() |
|
blue42 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mart 2013 Konum: memur Durum: Aktif Değil Mesajlar: 226 |
fıyat normal
|
|
207 hdı comfort
|
|
![]() |
|
tongucuk ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
bence aracına güvenen plaka gizlemez
|
|
Mecnun tatsaydı PEUGEOT sevgisini, severmiydi Leyla zillisini...
2009 peugeot 308 sw 1.6 hdi 110hp inci siyah ex nic: ramazanturan81 |
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Abi adam gayet içten ve temiz açıklamsını yazmış fotoları da koymuş. Bir de plaka gizleme modası çıktı neyin nesi ise ? Biri bana bi açıklasın niye böyle bişi yapıyorlar ?
Araç temiz 2005 model fiyat 16.500e zorlanabilir. RC görünüm demiş ama egzos çıkışından çakmış. Sadece jantla RC olunuyorsa takarım Dodge Challanger '69 jantını kimse tutamaz beni ![]() |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
aracın maximum ederi 16.000 diye düsünüyorum... ankarada bile bu fiyat değil yahu... hem RC de sanrouf varmı ki? rc görünümlü yazmıs ama...
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Can Oksuz
araç zaten rcdeğil 1.6 110hp quiksilver.
rcde sunroof yok :) egzoza dikkat etmemiştim. :) ben de 16 vermeyi planlıyorum. bakalım müsait bi zamanda arayacagım.
|
|
![]() |
|
yavuz_0051 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2012 Konum: aksaray Durum: Aktif Değil Mesajlar: 96 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yavuz_0051
plaka gizli ise uzak duracaksın
|
|
yavuz 206
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Can Oksuz
plakayı almam sıkıntı değil arkadaşlar aynı şehirdeyiz araçla. tabi bişiler varsa araçta almayacağız.
bakalım hayırlısı.
|
|
![]() |
|
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
Bu haliyle kesinlik 15 veririm fakat içi dışı gibiyse, birde plakanın gizlenme nedenini öğrendikten sonrası önemli. oldum olası Quick severim buda sevimli duruyor. Alicim iyi niyetli kendine karı olan satıcıyı şöyle anlatabilirim. önce plakalı ilan veriyor yada plakayı saklayarak, ilan süresi doluncada eski tarihli ilan olarak görülmesin diye yeni ilan veriyor olabilir. araç uzun zaman ilandaymış satılmamış bi püsürü küsürü vardır diye. Gizli işler çeviren satıcıda alıcı gelinceye kadar bişey demiyor o sırada alıcının gözünü kulağını kamaştırır plakayı sorgulatmadan satarsa değme onun keyfine :) geçenlerde forumda okumuştum plakayı sorgulatmadan almış belli bir zaman sonra sorgulatmış pert kaydı falan varmış aracın ama diyim şase plaka motor neyle sorgulatılıyorsa sonuna kadar sorgulatın PLAKA DEĞİŞİKLİĞİNDE bile plaka kullanılmış ise onun hasar kaydıda geçiyor tesadüfen motorla plaka aynı anda değişmişse Hasarsız araç aldığınızı sana biliyorsunuz :))
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Can Oksuz
aynen başıma da geldi plakayı sorgulattıgınızda o plaka takıldığı tarihten itibaren oluşan hasar kaydı varsa o çıkıyor. şase no dan sorgulama yaparsanız aracın ilk satışından itibaren varsa kayıtları görüyorsunuz. kötü tecrübeler oluyor bunlar tabi.
|
|
![]() |
|
blue42 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mart 2013 Konum: memur Durum: Aktif Değil Mesajlar: 226 |
fıyat çok abartı değil zaten o pazarlıkta 1000lıra gıder ,plaka soru işareti !sorgulatıp bakmak lazım hafıf şeylerı dışında extreme bır sıkıntı varsa alınmaz ,degılse normaldır !
|
|
207 hdı comfort
|
|
![]() |
|
Merak ettim gittiniz mi aracı görmeye?
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Can Oksuz
henüz gitmedim muhtemelen bayramdan sonraya bırakıcam. yazokulu finaller falan sıkışık başım bu aralar. aracımı da daha satmadım. gitmişken pazarlık etmek de istiyorum. şimdi gitsem ne alabilirim ne pazarlık edebilirim. beklemedeyim yani. o fiyata satılacağını da sanmıyorum o yüzden içim rahat
![]() |
|
![]() |
|
evet bayram öncesi fiyatları yüksek tutarlar ayrıca şunuda diyebilirim meraklısı çıkar düşüncesinde fiyatınıda yüksek tutarlar ama Nakiti göründe yağları erir herkezin :) 8 liralık tipoyu 6800 e almıştık komşuya 6 saat pazarlıktan sonra 2 senedir biniyor araca 1 kere tampon kırdı 2 kere dijital ekran bozdu hala biniyor 9 lirayada ilan vermiş 7 verim ver dedim al dedi almadım 6500 dedim bu gün :D :D :D :D yarın 6 ya alırım belki :D
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |