|
Şanzıman Yağı |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 31 Temmuz 2013 Saat 20:58 |
Arkadaşlar bizim araçlar kaç lt şanzıman yağı alıyor?
şanzıman yağını değiştirdim servis 2lt koydu. o günden beri geri vitesim dişli sesi çıkarak silkeleme yaparak geçiyor. çevrimiçi bir peugeot özel servisinden mesajla yardım aldım. o kişi de şanzıman 3 lt yağ alır.sizin 1 lt eksik diyor. geri vites dişlinizde problem olacağını sanmam.yağınız eksik ondan geri vitesiniz silkeleme yaparak ve dişli sesi çıkararak geçer diyor. yardım ederseniz sevinirim.şanzıman kaç lt yağ alır? 2 lt yoksa 3 lt mi? aracım 2008 model 207 benzinli.
|
|
blue42
1. Vites Kayıt Tarihi: 19 Mart 2013 Konum: memur Durum: Aktif Değil Mesajlar: 226 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
enteresan bu vıtes yagı konusu tam bır muamma bu konuyu ben de açmıştım ,kımı omurluk dıyor,kımı çok uzun sure gıder dıyor,ustaya sorsan değiştirip ugraşmak ıstemıyor , geri vites konusunda 1e takıp geri vıtese takın daha verımlı olacaktır.
|
|
207 hdı comfort
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
75w80 castrol v fe sytrans yag konuldu.2 lt kondu.207 forumunu da arastirdim. Orada bir arkadas baski balatasini da degistirdigi zaman sanzimanina 3lt yag koyduklarini yazmis. Düzenleyen maverick - 31 Temmuz 2013 Saat 22:18 |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
|
efesbright
1. Vites Kayıt Tarihi: 19 Nisan 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 131 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı efesbright
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
3 litre değil 207 kapasitesi 2lt'dir. kendim 3 ay önce yaptırdım sizin gbi 2lt sanzıman yagı aldım koydurdum. geri vites bende aynı dediğini yapıyor ama geri vitese takarken tam olarak aracın durması gerekiyor. bende azda olsa arac tam durmadıgında yani hafif kaydıgında bile o ses çıkıyor. tam durdugunda hiç bir problem yok.
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
arkadaşlar 207 forumdaki arkadaş şanzıman yağını ümraniye garaj türkte değiştirmiş. sabah orayı aradım.kendileri ile konuştum.207 ler 2.75 lt ile 3 lt civarı alıyor dediler. her zaman yaptıkları iş olduğunu söylediler. yağı tekrar boşalttırıp mobil 75w80 yağdan 2.75 lt koydurdum. inşallah sorun olmaz.
yağı koyduktan sonra ümraniye garaj türkü tekrar aradım sıkıntı olabilir mi diye her zaman yaptığımız iş 3 lt yakın alıyor koyduğunuz yağ iyi bir yağ 2.75 lt koymussunuz sorun olmaz dedi.
|
|
efesbright
1. Vites Kayıt Tarihi: 19 Nisan 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 131 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı efesbright
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
http://www.castrol.com/castrol/sectionbodycopy.do?categoryId=9041330&contentId=7074757
http://www.mobiloil.com.tr/Turkey-Turkish-LCW/carengineoils_which-oil.aspx buralarda 2lt olarak gözüküyor benim araç sende kontrol et istersen. Düzenleyen efesbright - 01 Ağustos 2013 Saat 14:05 |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |