|
Peugeot 406 şarz lambası |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 29 Temmuz 2013 Saat 00:18 |
Arkadaşlar herkeze selamlar forma yeni üye oldum. Beni 406 sv modeli aracımda bir sıkıntı var 4 tane elektrikçiye gittim sorunu halledemediler yardım larınızı bekliyorum.soruna gelince ilk baştan başlayım bütün aydınlatmalar kesik kesik yanıyordu gittim elektrikçiye konjektörden dedi değiştirdi konjektörü rulmanları vs çalıştırdık akü şarz lambası yandı sönmedi nedenini bulamadı sonra başka elekrikçilere gittim şarz dinamosundan dediler onuda kompe değiştirdim ama malesef yine sönmedi. Süreklide yanmıyor yolda giderken yanıyo sönüyo kafasına göre hareket ediyor o şaz lambası yandığı halde bile aküyü şaz ediyor akünün şaz olmasında bir sıkıntı yok batery charge fault hatasını veriyor klorife klıma çalışmıyor şarz lambası yandığında . Arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum ve ankarada işinden anlayan iyi bir elektrikçi varmı yönlendire bileceğiniz . Şimdiden teşekkürler.
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
arkadaşlar bir fikri olan yokmu
|
|
Emask
1. Vites Kayıt Tarihi: 11 Mart 2013 Konum: bireysel Durum: Aktif Değil Mesajlar: 32 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
akünü kontrol ettirdinmi
|
|
Emask
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Aküde sıkıntı olsa çalışmasında şarz olmasında sıkıntı olmazmı gayet ii şarz ouluyor.
|
|
berk2309
3. Vites 23 - Eylül - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1509 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
hocam benım 307 dede olmustu motor kasnagını kontrol ettırın yanıp sonuyodu bendede kasnagın ıcındekı kaucuk eskıyınce kacırma yapıyo sarjı tam yapamıyo bı sure sonrada bosa donup akuyu bosaltıyo
|
|
"307 XT PREMİUM 1.6 16v 2005" Aslanın duruşu yeter!!!
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
arkadaşlar yarın sanayiye gitcem malum bu sorunu halletmem lazım bayramdan sonra tatile çıkcam bana ankarada önere bileceğiniz bir elektrikçi lazım acil tavsiyelerinizi bekliyorum. teşekkürler.
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ya hocam o şarz lambası yandığı haldeyken bile 14.4 şarj ediyor .kafayı yiyecem en kötüsü şarz lambası yandığınada klıma kalorifer çalışması duruyor .4 aydır bu sorunla boğuşuyorum.
|
|
berk2309
3. Vites 23 - Eylül - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1509 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
kasnaktan olma ıhtımalı var kacırma yapıyosa arada bı baktırın sız genede
|
|
"307 XT PREMİUM 1.6 16v 2005" Aslanın duruşu yeter!!!
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
sorun hala devam ediyor bilgisayara bağlıyolar hiç bir arıza görünmüyor deli olacam motor iyicene ısındıktan sonra şarj lambası sönüyor .bana bi çaree işinden anlayan bir ustaa
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
çok şükür bugün sorunu halletik şarj dinamosu çıkma orjinali ile değişti öz simge pejoda sorun ortadan kalktı.
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |