![]() |
|
trabzondan selamlar |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
murat328 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Haziran 2013 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 47 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Temmuz 2013 Saat 15:40 |
|
forumda trabzondan arkadaşlar varmı tanıyalım birbirimizi
|
||
muratsahin 61 TU 328
A(rh)+ |
||
![]() |
||
qqyyxx ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mart 2011 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 910 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
foruma ilk üye olduğunuzda tanışmıştık. çok aktif olmamakla birlikte denk geldiğim fikir beyan edebileceğim konulara bakıyorum. ama üyü olduğunuzdan beridir pek göremedik sizi forumda.
|
||
206 hdi x-line
307 hdi desingtech 1,6 90bg Focus ghia 2008 1,6 109 bg Astra 2012 1,3 cdti 90 bg 2011 golf tdi 105bg |
||
![]() |
||
elsoberano ![]() 4. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
trabzonlu soruyorsan bende varım ama ank. dayım gönlüm orda
![]() |
||
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
||
![]() |
||
murat328 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Haziran 2013 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 47 |
|
:) bende işler yoğun olunca cok aktif olamıyorum m. oldum arkadaşlar
|
||
muratsahin 61 TU 328
A(rh)+ |
||
![]() |
||
samet2461 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Eylül 2012 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1047 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı samet2461
|
Trabzonlu olmazmı bizim el atmadığımız yermi var
![]() ![]() |
||
YOUTUBE KANAL: youtube; ghostK
|
||
![]() |
||
Can Oksuz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Temmuz 2013 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 285 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Can Oksuz
|
Valla trabzonlu değilim reenkarnasyona falan da inanmam ama sanki önceki hayatımda trabzonluymuşum gibi geliyor bana dostlar. karadeniz müzikleri duydum mu bir başka coşuyor içim. bazen trabzonun fotoğraflarına falan bakıyorum. uzun göl sümela falan. kendimi ait hissettiğim yermiş gibi. ama hiç gitmişliğim yok.
bunu da burda niye coşup anlattım bilmiyorum. trabzonun şerefine ![]() |
||
![]() |
||
qqyyxx ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mart 2011 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 910 |
|
herzaman bekleriz basimizin ustunde yerin var
![]() |
||
206 hdi x-line
307 hdi desingtech 1,6 90bg Focus ghia 2008 1,6 109 bg Astra 2012 1,3 cdti 90 bg 2011 golf tdi 105bg |
||
![]() |
||
Can Oksuz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Temmuz 2013 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 285 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Can Oksuz
|
eyvallah.
|
||
![]() |
||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
|
Ben de Trabzon'luyum
![]() Aydinlikevler - Toklu - KuranKursu - Besirli benim muhitlerimdi ![]() Düzenleyen koliva - 22 Temmuz 2013 Saat 22:38 |
||
![]() |
||
terzuu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Şubat 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 82 |
|
selam toraklarım hepinize. istanbul sabiha gökçen havalimanı sınırlarında inen her trabzon uçağının
toprak kokusu getirmesi sebebi ile hiç memleket havası özlemi çekmem desem yalan olur.
sis dağının doruk kokusunu özledim yine iki hafta önce orda olmama rağmen.
|
||
bize her yer trabzon
|
||
![]() |
||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
|
Toklu mu luks ![]() Gerci simdi cok degisti. Benim anilarimin cogu 1998 ve oncesine dayanir. Sonrasi kopuk. |
||
![]() |
||
engin6162 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Temmuz 2013 Konum: BEYLİKDÜZÜ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 15 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı engin6162
|
bende trabzonluyum ama istanbuldayım.1.nolu beşirli mahallesindendim
|
||
RALLİCİ
|
||
![]() |
||
sboz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ağustos 2010 Konum: TRABZON Durum: Aktif Değil Mesajlar: 55 |
|
Erdoğdudan selamlar
![]() |
||
![]() |
||
|
konaklar mah. selamlarlar m. oldum arkadaşlar :)
|
||
muratsahin 61 TU 328
A(rh)+ |
||
![]() |
||
|
Orasi neresiydi yahu? Konak sinemasi vardi eskiden ama alakasi olmasa gerek ![]() Düzenleyen koliva - 23 Temmuz 2013 Saat 20:30 |
||
![]() |
||
allpastclear ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2013 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 67 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı allpastclear
|
BURDAYIMMM..
|
||
AlLpAsTcleAr
|
||
![]() |
||
|
ey gidi konak sinemasi ama onun mazisi daha yeni tasviye edileli cok olmadi. Emek sinemasinida hatirlarsin sen karate filmleriyle orada tanismistik, gercek karate ama haa
![]() |
||
206 hdi x-line
||
![]() |
||
|
Cok az hatirliyorum Emek sinemasini. Su havaalani dolmuslarinin kalktigi o sokakta degil miydi? |
||
![]() |
||
engin6162 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Temmuz 2013 Konum: BEYLİKDÜZÜ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 15 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı engin6162
|
çok fenaydı o konak sinaması
|
||
RALLİCİ
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı engin6162
|
uznkum diye geçer 1 nolu beşirli mahallesi
|
||
RALLİCİ
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |