![]() |
|
Spor Yay Marka Seçiminiz? (Yardım) |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
Enis KORKMAZ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Haziran 2011 Konum: İstanbul/G.O.P. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 58 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Enis KORKMAZ
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Temmuz 2013 Saat 21:48 |
|
Merhaba arkadaşlar bu hafta içi 206 1.4 hdi aracıma 16" Rc jant ve 195,45,16 lastik alıyorum 1100 tl ye Ve aynı zamanda aracı biraz basmayı düşünüyorum.
Torsiyon 1 diş inecek ve ön kısımda 50 mm inecek olay bu. Ancak sizlerden şöyle bir yardım istiyeceğim; Aşağıdaki yay markaları arasında tecrubesizlikten dolayı karar veremedim. Laf kalabalığı yapmadan öz bi şekilde, siz olsanız hangisini tercih ederdiniz? Saygılar... Extreme Mishimoto Apexi Fk
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Bunların hepsi çöp sakın bulasma derim hocam kütür kütür ses yapar alacağın tek yay eibach olsun baskası hikaye ... Ben hepsini kullandım kullanan arkadaslarımda vardı ama taktıkları gün cıkartanı bile gördüm o yüzden bulaşma ucuz etin yahnisi misali olur ;)
|
||
![]() |
||
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
|
eibach dan başkası randıman vermez. bende yakında eibach taktırdım çok memnunum.
|
||
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
||
![]() |
||
Enis KORKMAZ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Haziran 2011 Konum: İstanbul/G.O.P. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 58 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Enis KORKMAZ
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Yani olay bumudur abi
Ayrıca torsiyonun 1 dişi kaç cm ye denk geliyor? Düzenleyen Enis KORKMAZ - 15 Temmuz 2013 Saat 01:41 |
||
![]() |
||
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
|
|
||
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
||
![]() |
||
|
+
![]() |
||
![]() |
||
volkanC2 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2013 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1743 |
|
ya bu spor yay kütür kütür ses yapıyormuş konfor bitiyor yani orj. yayları kestirsek bi zarar verir miyiz yaya yada arabaya?
|
||
![]() |
||
![]() |
||
|
o zaman daha beter olur ki orjınal yaylar 300 liraysa yay 150 lira mesela ilerde sökmek orjınalini koymak istedinmi sıkıntı
![]() |
||
![]() |
||
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
|
ön arka takım fiyatıdır diyor açıklamada... 206 ların arkalarındada mı yay varmışş
![]() ![]() ![]() |
||
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
||
volkanC2 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2013 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1743 |
|
hee yapıcak bişey yok o zaman spor yay mecbur
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Enis KORKMAZ
|
Eibach iyi güzel de fiyatları çok oynak güven duyamıyorum varmı bildiğiniz güvenilir ve uygun fiyat?
Eibach nerden bulurum? Düzenleyen Enis KORKMAZ - 16 Temmuz 2013 Saat 23:11 |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Enis KORKMAZ
|
Arkadaşlar buldum ve aldım yazan arkadaşların line sağlık teşekkürler...
Düzenleyen Enis KORKMAZ - 17 Temmuz 2013 Saat 20:50 |
||
![]() |
||
EErgul ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Haziran 2012 Konum: Kıbrıs/Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 345 |
|
Eibach 3.5cm kullanıyorum. son derece memnunum. yeni araba alırsam Eibach'dan şaşmam yine.
|
||
206 CC 1.6 16V 110 HP Roland Garros
2004 Model |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Enis KORKMAZ
|
Şu anda 5cm Eibach duruyor ama RC (atlantis) jant bulamadığım için öyle evde duruyor. kullanamadım henüz ama dış görüntüsü çok iyi gibi :)
|
||
![]() |
||
reality59 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Şubat 2012 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1030 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı reality59
|
konfor istiyorsanız H&R diyebilirim :)
|
||
Peugeot 307 - 2004 HDI XR Peugeot 106 - 2002 QuickSilver Tekirdağ / ÇORLU |
||
![]() |
||
SDYMZ ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Şubat 2013 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1440 |
|
hazır konu varken sorayım benim önlerde spor yay var ama markası ne bilmiyorum nasıl öğrenebilirim mavi renkler
|
||
2005Model 206XT 1.4Hdi SUNROOFLU (2012-2014)
2009Model 308SW 1.6Hdi |
||
![]() |
||
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
|
detaylı foto bekliyoruz günceli...
|
||
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Enis KORKMAZ
|
C.tesi yaylar değişip torsiyon 3 cm inecek fotoları ve yorumlarımı atarım buraya
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Enis KORKMAZ
|
http://www.namistain.com/ la bu gün gittim konuştum hiç sorun olmayacağını ve 150 Tl ye yapacağını söyledi
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |