![]() |
|
Resimdeki Parçayı Arıyorum.. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
volkanC2 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2013 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1743 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Temmuz 2013 Saat 09:05 |
Arkadaşlar bildiğiniz gibi tamponlarımı değiştirdim :) ancak tam adını bilmiyorum ama iki sis farının arasındaki parçam eksik nerden nasıl bulabilirim yada alternatif ne yapabilirim yardımlarınızı bekliyorum..
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
rolandgarros ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1447 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
106 tampon ızgarası diye çıkmacılara uğrarsanız bulursunuz diye düşünüyorum
|
|
![]() |
|
rolandgarros ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1447 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
206 için olanı şu şekilde;
http://www.cikma-parcaci.com/parcagor.asp?id=62&urun=Peugeot%20206%20gti%20tampon%20%FDzgaras%FD |
|
![]() |
|
volkanC2 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2013 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1743 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tamponları alırken denk gelmedim çıkmacılarda, fiberdeki sacı oraya uygularız diye düşündük ama olmadı, parçacıya sordum yan sanayisi yok toptancıda yok fransadan gelicek 120 lira dedi.. Güldüm sadece bende
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
soner09 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Eylül 2012 Konum: aydın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 618 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
benım eskı aracımda kırılmıstı gıttım sanayıden telle yaptım on numarada olmustu valla ızgara tel
|
|
![]() |
|
Can Oksuz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Temmuz 2013 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 285 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Can Oksuz
ön tampon panjuru diye geçer hocam o parça. benim corsanınkini ben 25 liraya almıştım yedek parçacıdan yan sanayisini.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |