|
Resimdeki Parçayı Arıyorum.. |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
volkanC2
3. Vites Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2013 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1743 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 23 Temmuz 2013 Saat 09:05 |
Arkadaşlar bildiğiniz gibi tamponlarımı değiştirdim :) ancak tam adını bilmiyorum ama iki sis farının arasındaki parçam eksik nerden nasıl bulabilirim yada alternatif ne yapabilirim yardımlarınızı bekliyorum..
|
|
Citroën C2'm..''yakışıkLı'' 2004 SX 1.4i
|
|
rolandgarros
3. Vites Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1447 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
106 tampon ızgarası diye çıkmacılara uğrarsanız bulursunuz diye düşünüyorum
|
|
rolandgarros
3. Vites Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1447 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
|
206 için olanı şu şekilde;
http://www.cikma-parcaci.com/parcagor.asp?id=62&urun=Peugeot%20206%20gti%20tampon%20%FDzgaras%FD |
|
volkanC2
3. Vites Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2013 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1743 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
tamponları alırken denk gelmedim çıkmacılarda, fiberdeki sacı oraya uygularız diye düşündük ama olmadı, parçacıya sordum yan sanayisi yok toptancıda yok fransadan gelicek 120 lira dedi.. Güldüm sadece bende yine ikietlli yolu göründü yani bana..
|
|
Citroën C2'm..''yakışıkLı'' 2004 SX 1.4i
|
|
soner09
2. Vites Kayıt Tarihi: 18 Eylül 2012 Konum: aydın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 618 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
benım eskı aracımda kırılmıstı gıttım sanayıden telle yaptım on numarada olmustu valla ızgara tel
|
|
Can Oksuz
1. Vites Kayıt Tarihi: 15 Temmuz 2013 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 285 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Can Oksuz
|
ön tampon panjuru diye geçer hocam o parça. benim corsanınkini ben 25 liraya almıştım yedek parçacıdan yan sanayisini.
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |