![]() |
|
Benzin göstergem arızalı. Sebebi ve çözümü ??? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
AhmetErsin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Temmuz 2013 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 58 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı AhmetErsin
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Temmuz 2013 Saat 02:35 |
2011 model aracımın benzin göstergesi arızalı sebebi nedir, çözüm için önerisi olan var mııı??
|
|
En Lüks Araç Sana hitap edendir...
|
|
![]() |
|
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aracini ve tam arizayi nasil olustugu gibi bilgileri belirtmemişsiniz belirtirseniz yardimci olacak birisi illaki olacaktir.
|
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
garantisi bitmedi ise servise gidin.
|
|
![]() |
|
AhmetErsin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Temmuz 2013 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 58 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı AhmetErsin
![]() ![]() ![]() ![]() |
Aracımı yaklaşık 5 gün önce aldım. Aldıgım beyfendi lpg takıldıktan sonra aracın benzin göstergesinin arızalandığını söyledi, Lpg kullandığım için benzine de pek ihtiyacım olmuyor. bu sebepten miktarını sürekli görmek istiyorum.
Aracımın garantisi sanırım 5 ay önce bitmiş. Konuyla ilgili Fikri olan varsa memnun olurum :)
|
|
|
|
![]() |
|
ErolSs ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2013 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 271 |
kesinlikle servise girin garantisi yeni bitmiş araçlara baya özeniyorlar bir daha ki sefere yine servise gelsin diye :)
|
|
QWERTY
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı AhmetErsin
Sevise girmeye cekinmiyor değilim. Aracimin 27.000 km bakim dai var servise gitmek istiyorum ama ucuk meblağ larla karsilasmaktan korkuyorum sanırım =) olmazsa bilgi amacli gider bi gorusurum bakalim :)
|
|
|
|
![]() |
|
ErolSs ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2013 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 271 |
valla hiç korkma elini arkana bagla git :) yapacak halleri yok fiyat verecek sorunu söyleyecek bizdede 2011 araç var biz öyle yapıyoruz ufak tefeklere artık para almıyorlar :)
|
|
QWERTY
|
|
![]() |
|
Can Oksuz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Temmuz 2013 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 285 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Can Oksuz
hocam depo şamandırası arızalı olabilir. göstergelerde arıza olabilir. başka bi sebebi varmıdır bilmiyorum. bi gidip gösterin yaptırmanız şart değil. teşhise de para mı alacaklar.
|
|
![]() |
|
Tesbitepeugeot servis de para almıyorlar
|
|
QWERTY
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı AhmetErsin
Servislerde isler ne kadar duzgun yapiliyorsa bir o kadar da pahali ama tavslyelerinize uyup bi servise gidebilirim =)
Samandira banada mantikli geliyor surekli degisiyor gösterge durumu. Birde bu gibi arizalar da keske kaskoya girse diyor insan :) |
|
|
|
![]() |
|
hk26 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Ekim 2011 Konum: eskisehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
Buyuk ihtimal benzin pompasi degismis pompayi degistirirken samandradaki gosterge devresini catlatmistir onuda tek satilmiyo samandra takimiyla beraber degistirmek zorundasin benim 106 da ayni hata var :)) ama ben ayda 20 tl atmam yetiooo benim samandra takimi 350 den basliooo insallah seninki ucuzdur
|
|
hkemal
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı AhmetErsin
Arıza için Mersinin en iyi ustası olarak nitelendirilen zatı muhtereme gittim ve aldığım yanıt :)
Çözümü yok bu şekilde kullanacaksın :) Sebebi ise sonradan takılan lpg imiş. Eğer çözümü bulursam sosyal medyada çekeceği var ustanın :))
|
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |