|
206 + Ses Sistemi Yardım |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
rdvnburton
1. Vites Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 92 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı rdvnburton
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 22 Temmuz 2013 Saat 10:28 |
Merhaba arkadaşlar 2012 206+ aracım için orijinal ses sitemine ilave yapmak istiyorum tavsiyelerinize ihtiyacım var.Arka hoparlör tercihinden başlayabiliriz mesela ne almalıyım nasıl taktırmalıyım?
Düzenleyen rdvnburton - 22 Temmuz 2013 Saat 10:28 |
|
Peugeot 206+ Urban Move 1.4 75LP(Lion Power:)
|
|
greensmoke
1. Vites Kayıt Tarihi: 26 Aralık 2012 Konum: İZMİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 36 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı greensmoke
|
dostum amfin var mı ?
|
|
206 X-Desing(Karizma)
|
|
greensmoke
1. Vites Kayıt Tarihi: 26 Aralık 2012 Konum: İZMİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 36 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı greensmoke
|
Jameson JS-60 Oval Oto Hoparlör
Jameson JS-16 Oto Hoparlör Jameson 1360 Oto Hoparlör çok iyi bası var eğer ki amfin var ise Jameson 6917 Oval Oto Hoparlör kesinlikle tavsiye ederim çıkan sese inanamassın bu hoparlörler ile çünkü RMS değerleri ve nominal çıkışları mükemmel pioner gibi markalar halt etsin yanında ve o kadar paraya değmez ben şahsen Jameson JS-60 Oval Oto Hoparlör aldım inan bana çıkan sese inanamadım ve diğer pionerleri söktüm ve hemen gidip Jameson JS-16 Oto Hoparlör kabinleride aldım bas tis mükemmel diyorum. ve fiyatlarıda diğer markalara göre çok çok uygun ve kesinlkle kaliteli |
|
206 X-Desing(Karizma)
|
|
greensmoke
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı greensmoke
|
206 X-Desing(Karizma)
|
|
rdvnburton
1. Vites Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 92 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı rdvnburton
|
Peki 13 cm yuvarlaktada kapı içinde aynı verimi alabilirmiyim bunlar ile?
|
|
|
|
greensmoke
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı greensmoke
|
hocam kapı içlerinde ki eğer teyp den geliyor ise ses alırsın ben
Jameson JS-16 Oto Hoparlör aldım ben kapı içlerine taktım ama benimkiler amfiye bağlı önceden pioner vardı ve söktüm inan bana sesleri çok iyi bence Jameson JS-60 Oval Oto Hoparlör al pandizato tak |
|
206 X-Desing(Karizma)
|
|
greensmoke
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı greensmoke
|
kapı içleri genellikle bas tiz ve tiz mid çıkışlardan geldiği için iyi ses vermeyebilir eğer amfiye bağlı değil ise
|
|
206 X-Desing(Karizma)
|
|
rdvnburton
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı rdvnburton
|
Teşekkürler bağlantıarı bi kontrol ettireyim jameson a bakayım bi
|
|
|
|
murat328
1. Vites Kayıt Tarihi: 11 Haziran 2013 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 47 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
pıoneer 6994 tercihimdir cok kaliteli ses çıkarıyor
|
|
muratsahin 61 TU 328
A(rh)+ |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |