|
peugeot partner merkezi kilit sistemi yardım ! |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
aopena
1. Vites 26 - Ağustos - 1992 Kayıt Tarihi: 25 Nisan 2010 Konum: artvin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 208 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 18 Haziran 2010 Saat 08:40 |
arkadaslar yazdıgım araçta merkezi kilit sistemi var mesela aracı park ettiğim zaman belli süre sonra bazen kendini kilitliyor bazen kitlemiyor.. bazen yola cıktıgım zaman hareket halindeyken yine otomatk kitliyor kendini bazende yapmıyor bunu ben düğmeyi kullanarak yapıyorm anlamıyorum bunun bi ayar düğmesi varmı nasıl aktif hale getrcem istediğim şu aracı park edince otomatk belli bi süre snra kendini kilitlesin
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
merkezı kılıt elektrık tesıstında bır temazsızlık olablır
|
|
TheEchoes
2. Vites Kayıt Tarihi: 11 Nisan 2010 Konum: Beşiktaş / İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 149 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı TheEchoes
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
bsi de olabilir hatta alarm varsa ondan da kaynaklanabilir
|
|
Cennette huriler varmış, kara gözlü;
İçkinin de ordaymış en güzeli. Desene biz çoktan cennetlik olmuşuz: Bak, bir yanda şarap, bir yanda sevgili. |
|
cocomo
1. Vites Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2013 Konum: ank Durum: Aktif Değil Mesajlar: 174 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
partner için konuşuyorum. aracın kildini açtınız . ama yan kapıları kullanmadınız. sadece arka bagaj kapağını kaldırdınız. bu takdirde arac 10 saniye sonra mı ne kendini kitliyor... yani kapı kullanılmadı öyleyse geri kitleneyim diye düşünüyor....
ama düğmeye basıp yan kapılardan birini açarsanız, o otomatik geri kilitlenme devreye girmiyor. standart budur.. bagaj kapağı kullanımında geri kitlenir. bu yüzden içeride anahtar unutan insan çok var, bagaja malzeme yüklerken anahtarı içeri koyup bagajı kapatıp aractan mahrum kalan insan baya tanıyorum... |
|
PEUGEOT PARTNER 2.0 HDI-baş belası-ederi kadar masraf yapılan
RAV4 2005-masrafsız ADAM. BMW 1.16i 2015 - kardeş arabası, yaramaz çocuk Tourneo Courirer 2015 - 0araç, dokunmaya kıyamadığımız |
|
cocomo
1. Vites Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2013 Konum: ank Durum: Aktif Değil Mesajlar: 174 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
yine partner için konuşuyorum,
araç ön konsoldaki kapı kilitleme düğmesine 5 saniye basılı tutunca bir ses çıkıyor ding dong diye. o ses çıkınca , araba 10km/S sürata ulaşır ulaşmaz kapılar kilitleniyor... kilit sistemi üzerine max bu kadar bilgim var malesef. o dediğiniz de oluyordur bir şekilde kesin..
|
|
PEUGEOT PARTNER 2.0 HDI-baş belası-ederi kadar masraf yapılan
RAV4 2005-masrafsız ADAM. BMW 1.16i 2015 - kardeş arabası, yaramaz çocuk Tourneo Courirer 2015 - 0araç, dokunmaya kıyamadığımız |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |