![]() |
|
LED ARIZASI VE ÇÖZÜMÜ |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
greensmoke ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Aralık 2012 Konum: İZMİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 36 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı greensmoke
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Temmuz 2013 Saat 17:20 |
Arkadaşlar merhaba burda dikkat etmeniz gereken ledlerin +/- kutupları olduğu ve yanlış bağlantı sonucu bunlar yanmamasıdır.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arkadaşlar sondan bir önceki resimde bir led in +/- sini yanlış bağlamışım o yüzden yanmadı :) epey uğraşmıştım.. |
|
206 X-Desing(Karizma)
|
|
![]() |
|
soner09 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Eylül 2012 Konum: aydın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 618 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
iyide benım yanan ledler sondu ters baglama nasıl olcak onu alamadım
|
|
![]() |
|
greensmoke ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Aralık 2012 Konum: İZMİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 36 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı greensmoke
![]() ![]() ![]() ![]() |
önce soner arıza tespiti yapalım
|
|
206 X-Desing(Karizma)
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
heh piranha bunlar işte 4 ayaklı
|
|
![]() |
|
_PunisheR_ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Eylül 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 534 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı _PunisheR_
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı greensmoke
punisher ekle beni faceden gel bir yanıma bornovadayım ben bakalım :) çözeriz bir şekilde
|
|
206 X-Desing(Karizma)
|
|
![]() |
|
soner09 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Eylül 2012 Konum: aydın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 618 |
arkadaslar dun gece kafam attı yaptım walla ledlerı bunlar serı baglı bı bolum yanmıyodu yanan tarafın elektrıgındenden cektım orda bı sıyah kutu var hepsı yandı demekkı sorun o sıyah kutuun cıkısındaymıs resımle anlatmak ısterdım ama makınam yoktu allaha skur para vermekten kurtuldum:)
|
|
![]() |
|
SDYMZ ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Şubat 2013 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1440 |
sonunda tamir ettin ha eline sağlık
|
|
2005Model 206XT 1.4Hdi SUNROOFLU (2012-2014)
2009Model 308SW 1.6Hdi |
|
![]() |
|
scorpions_64 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Şubat - 1983 Kayıt Tarihi: 11 Ekim 2010 Konum: Uşak Durum: Aktif Değil Mesajlar: 275 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı scorpions_64
bu tür ledler flüx led dediğimiz elemanlardır, 4 bacağı olup bacaklar 2 şer pareleldir yani yine 2 bacaklı gibi düşünün. ledler tanesi 3 volt olduğu için 12 volta tamamlamak için 4 er seri bağlıdır (biri patlayınca, temasızlık sonucu yada +/- kutubu ters bağlarsanız 4 ü birden söner) geçenlerde tüm ledleri değiştirdim, arştırıp süper flüx led aldım, diğer lede göre daha parlak ve ışık şiddeti daha çok.
|
|
206 gti 2.0 2000
|
|
![]() |
|
yaptım walla baya ugrastım ama degdı walla:)
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |