|
14 Temmuz İzmir Toplantı Resimleri |
Yanıt Yaz | Sayfa 123> |
Yazar | |
impact
BÖLGE TEMSİLCİSİ İZMİR İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 14 Temmuz 2013 Saat 17:30 |
arkadaşlar elimden geldiğince fotoğraf ve videoları toplantı esnasında paylaşacağım.
Aşağıdaki linke tıklayarak erişebilirsiniz.
Düzenleyen impact - 15 Temmuz 2013 Saat 17:23 |
|
Serkan
5. Vites Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
|
impact
BÖLGE TEMSİLCİSİ İZMİR İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Sıcak..
|
|
Serkan
5. Vites Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Tebrikler İzmir helal olsun, Semih'in (Çavdar) şafak kaç bilen varmı?
|
|
Burak
MODERATOR P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Tebrikler izmir süpersiniz.
|
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Tebrikler izmir sizi ayakta alkışlıyorum
|
|
impact
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
evet arkadaşlar yaklaşık 15-16 araçla güzel bir organizasyon yaptık herkesin ayağına lastiğine sağlık.. sökeden gelen soner kardeşime özellikle teşekkür ederim.
ben çok keyif aldım. benim bulunduğum ilk buluşma olmasına rağmen iyi sohbet ettik.. ardından konvoy yapıp bostanlıya gittik. ben çok fazla fotoğraf çekemedim opasno harun kardeşim sağolsun çok fazla fotoğraf çekti yakında paylaşacaktır. sonraki buluşmalarda tekrar buluşmak ümidiyle..
|
|
dream
3. Vites Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2013 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1410 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
BENCE BİR SONRAKİ BULUŞMA TÜM GÜN PLANLANMALI. SONBAHARA DOĞRU OLABİLİR DİYE DÜŞÜNÜYORUM.
|
|
Ne günlere kaldık ey gazi hünkar katır defterdar oldu eşek mühürdar..
|
|
mahmutbasaran
1. Vites Kayıt Tarihi: 11 Aralık 2012 Konum: KOCAELİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 341 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı mahmutbasaran
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Helal olsun izmir tebrikler...
|
|
yiğit206
1. Vites Kayıt Tarihi: 15 Temmuz 2013 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
güzel bir organizasyondu devamını bekleriz
|
|
_PunisheR_
2. Vites Kayıt Tarihi: 15 Eylül 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 534 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı _PunisheR_
|
vakit yetmediii bir de geç katılınca hiç birşey anlamadım :D
|
|
soner09
2. Vites Kayıt Tarihi: 18 Eylül 2012 Konum: aydın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 618 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
cok keyıf aldım ıanılmaz eglendım mutlu oldum geldıgım 150 km ye degdı acıkcası sızlerı tanımak guzeldı arkadslar.bır dahakı bulusmayı sabırsızlıkla beklıyorum ve resımlerı bende atacagım
|
|
SDYMZ
3. Vites Kayıt Tarihi: 10 Şubat 2013 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1440 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Ortam güzeldi yüz yüze görüşmek çok iyi bence devamını bekliyoruz
|
|
2005Model 206XT 1.4Hdi SUNROOFLU (2012-2014)
2009Model 308SW 1.6Hdi |
|
SDYMZ
3. Vites Kayıt Tarihi: 10 Şubat 2013 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1440 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Bide asıl teşekkürü söke den akhisardan gelenler hakediyor kısaca teşekkürler ege
|
|
2005Model 206XT 1.4Hdi SUNROOFLU (2012-2014)
2009Model 308SW 1.6Hdi |
|
soner09
2. Vites Kayıt Tarihi: 18 Eylül 2012 Konum: aydın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 618 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
|
Aziz
BÖLGE TEMSİLCİSİ KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Vauuvvvvv süpersiniz maşallah :)
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
yusufcaglarakarsu
2. Vites Kayıt Tarihi: 14 Şubat 2013 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 570 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı yusufcaglarakarsu
|
16 FR 106
|
|
Hesabını Veremeyeceğiniz İşlere Kalkışmayın..Çünkü,Öteki Tarafta Bulaşık Yıkatmıyorlar...
|
|
vçimen
1. Vites Kayıt Tarihi: 06 Temmuz 2013 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
peugeotlar güzel sahipleri yakısıklı ortam süper keyifli bi daha buluşma biraz daha uzun olur insallah yakın dan uzaktan gelen herkese tesekkürler en yakın zamanda tekrarlamak ümidiyle organizyasyonu ayarlayan impact emrah kardesime tesekkurler....
|
|
greensmoke
1. Vites Kayıt Tarihi: 26 Aralık 2012 Konum: İZMİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 36 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı greensmoke
|
arkadaşlar o gün ne yazık ki işlerimin uzamasından dolayı aranıza katılamadım, izmire çok geç geldim ama inanın bir offf çektim :) gerçek den çok güzel bir buluşma olmuş..
|
|
206 X-Desing(Karizma)
|
|
soner09
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ege farkı:))))
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |