![]() |
|
Cam Patladı yeni cam tavsiyesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
myvzklc ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2013 Konum: GAZİANTEP Durum: Aktif Değil Mesajlar: 122 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Temmuz 2013 Saat 13:59 |
Arkadaşlar aracımın dikiz aynasını sökerken camı patlattım şu an yeni cam taktırmak şart.hangi marka taktırsam acaba!!!
|
|
Peugeot 307 1.6 XT
|
|
![]() |
|
BerkeKarayel ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Temmuz 2012 Konum: ist Durum: Aktif Değil Mesajlar: 99 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı BerkeKarayel
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
pilkıngton olabilir , camın rengide önemli mesela mor cam var yeşil cam var camın kesitine bakınca anlarsınız doğru rengi almazsanız aynanın altında sensör varsa sensör çalışmaz!!!
|
|
307 1.6 16V XT Apexi Cold Air Intake Kit - Mobil Super 3000 X1 5w-40
|
|
![]() |
|
Mesut48 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ekim 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1010 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kasko varsa beyanla ücret ödemeden değiştirirsin.
Marka olarak benim bildiğim Tamcam. |
|
__B0DRUMLU__
|
|
![]() |
|
BerkeKarayel ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Temmuz 2012 Konum: ist Durum: Aktif Değil Mesajlar: 99 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı BerkeKarayel
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
evet kaskoda yılda bir cam değiştirme hakkı vardı sanırım , pilkington orjinal cama en yakın camdır...
|
|
307 1.6 16V XT Apexi Cold Air Intake Kit - Mobil Super 3000 X1 5w-40
|
|
![]() |
|
Zagorka ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kasım 2012 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1444 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Herkesin Tavsiyrsi Gibi Bende pilkington tavsiye ederim benim eski pejoda ön cam çatlamıştı yerine plinkington marka cam takmışlardı
|
|
Ww Sharan (K0455BA)(BG)
BMW (CM6463AH) ( BG ) Opel İnsignia (16GP802) TR EX CAR : Peugeot 307 (16CSN72) |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |