![]() |
|
Bobin değişti sorun gitmedi.Yardım |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Nefretnet ![]() 1. Vites ![]() ![]() 06 - Haziran - 1987 Kayıt Tarihi: 29 Ekim 2011 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 48 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Nefretnet
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Temmuz 2013 Saat 23:36 |
Merhaba arkadaşlar bilmiyorum sorunumu doğru şekilde anlatabilecekmiyim ama en açık şekilde yazmaya çalışıcam umarım bilgisi olan yardım eden yani bilgi veren olur şimdiden teşekkürler.
Öncelikle sol taraftan uzun zamandır çukur vs gbi bazen kasiste gelen vurma sesi amatisor sanmıştıım ama değilmiş bugün salıncaği değiştirince sorun ortadan kalktı ama sadece bununla değil aracım 206 rollandgaros 1.6 benzin/lpg 2000 model lpg de veya benzinde daha az yapmasına karşılık hatta çok az hissediyorum belkide normaldir rolantide çalıştığını düşünün hiç ellemiyor sadece dinliyorum ve arada titreme yapıyor silkeliyor ağır kaçar sadece titreme gelip gidiyor bobin dediler ateşleme dediler bobini değiştirdim bugün ama yine aynı şey devam ediyorum direksiyonda sorun var sanırım bütün titreşimleri hissediyorum ondan ve bugün farkına vardım inanamıyorum sabahtan akşama saniyedeydim ve akşam başka sorunlar çıktı direksiyonu sağ sol fark etmez sağ çevirirken daha fazla olmakta bir hırrrr lama sesi sürtme değil hırlama hemen kaputu açıp baktım arkadaşa cevirmesini söyledim pompadan o değil farklıo bir ses geliyor pompadan ince bir ses geliyor direksiyonum sert kanımca bilmiyorum ustanın dediği başka bir aynı tip araca bin bak bakalım clio bindim yemin edyorum direksiyon kuş tüy gibiydi gerçekten moralim şuanda olabildiğine sıfır 600 tl harcadım bugün ve hiç mutlu değilim yeşil tospiğim gidiyor ama oda mutlu değil kısacası bobini boşuna mı değiştirdim ben bobin takıldı değişen bir şey olmadı eskisi duruyor yemin ediyorum aklıma gelen şey iade edip eskisni taktırmak cidden, acaba sorun lpg de mi lpg deyken motor titremesi daha fazla dediğim rolantide titreme gelip gitmesi daha fazla oluyor ayrıca uzun zamandırda motor arıza ışığı yanmakta lpg cinin söylemesi sudur aynen yazıorum gidişinde problem yok aracın byni benzine göre ayarlı olduğundan lpg yanış verileri arıza ışını oksijen sondası vs arızası vermekte demekte bende gerçekten buna inanıp sorunsuz km ler yaptım sorun yok ama titreme vs ve bu karşıma çıkan artı olarak yoktu yaptırdım 600 tl harcadım vs direksiyonum ses çıkarmakta biraz dahada sertleştı offff lutfen yardım edin teşekkürler :( |
|
peugeot 206 roland garros
|
|
![]() |
|
errör ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Haziran 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1134 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
geçmişolsun arkadaşım, dizel ve lpg li araçlarda arıza tespiti kolay olmuyor bazen işinin ehlini bulman gerek yoksa olmadık parçalara masraf edersin, sitedeki arkadaşlardan bir usta önerisi istemelisin kocaelinde veya çevresinde bence..
|
|
![]() |
|
tlp ![]() 2. Vites ![]() ![]() 26 - Eylül - 1985 Kayıt Tarihi: 11 Ekim 2011 Konum: İzmit/Kartepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 407 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Silkeleme,titreme,yığılma,gaz yememe gibi durumları sadece LPG de yapıyosa şayet
LPG enjektörlerinin uç çaplarının bir büyüğü ile değiştirt. Benzer durum bendede vardır.Özellikle 1-2-3 gibi viteslerde gaza yüklendiğimde araç silkeleme/yığılma yapıyodu. LPG taktırdığım yerde bilgisayara bağladık v.s. oldu değişen bişey olmadı,bujiler yenilendi,kelebek boğazı temizlendi gibi gibi Son olarak LPG enjektörlerinin uçlarının araca küçük geldiği kanısına varıldı ve (2.2 mm yanlış hatırlamıyosam) uçlar değiştirildi ve araç normale geldi İstersen (tabi sadece LPG de yapıyosa) bi kontrol ettir.Faydalı olacağını düşünüyorum |
|
![]() |
|
candanxyz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Mart 2013 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 392 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı candanxyz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Benzine aldığındada yapıyorsa bujileride kontrol et
|
|
''Bay Z''
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |