![]() |
|
peugeot 307 kazasız boyasız |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
trking14 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Temmuz 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Temmuz 2013 Saat 18:04 |
herkese iyi günler öncelikle kendimi tanıtıyım adım murat istanbulda özel bir firmada bilgi işlem olarak çalışıyorum.
aracımı üzülerek satıyorum ev kredimizi kapatacağız. aracımın özellikleri ve linki aşağıdadır. peugeot 307 1.6 xt 110 bg otomatik vites dir. orjinal 54.000 km dedir plakası açıktır sorgulata bilirsiniz bir tane kazası yoktur. araçta ne bir değişen nede bir boya vardır. ufak tefek çizikler mevcuttur sadece ilandada açıklamasını yaptım. sanruf hariç full dür dijital klima otomatik yanan farlar ve otomatik cam sileccekleri soğutuculu torpido gibi. aracı istedğiğini ustaya göstere biliriz alana hayırlı olsun |
|
s.a
|
|
![]() |
|
dream ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2013 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1410 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hayırlı satışlar, ama fiyat sanki biraz yüksek gibi geldi.
|
|
Ne günlere kaldık ey gazi hünkar katır defterdar oldu eşek mühürdar..
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
çatlak cam için 7-8bin düşerseniz alınabilir temiz bir araç
![]() |
|
![]() |
|
Gökhan Çetin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Mart 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 309 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Gökhan Çetin
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
25 bencede çok gibi
|
|
![]() |
|
qqyyxx ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mart 2011 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 910 |
temiz araç için 2-3 bin tl fazla ödenir ucuza alıp sanayide kalmaktansa, biraz fazla verip rahat rahat kullanmak daha mantıklı.
|
|
206 hdi x-line
307 hdi desingtech 1,6 90bg Focus ghia 2008 1,6 109 bg Astra 2012 1,3 cdti 90 bg 2011 golf tdi 105bg |
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Hayırlı satışlar dılıyorum ama banada fıyat yuksek geldı tabı herkesın malı ne fıyat ıster kendı bılır umarım satarsınız ama normalde bu araçların pıyasası bıraz daha duşuk bu kadar değil.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
trking14 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Temmuz 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
mesajlar için herkese teşekkürler.
arabam gerçekten çok temiz alırken çok araştırarak aldım 1 tane motor ustası 1 tanede kaporta ustasıyla gittim ve en az 10 tane araba gördüm 307 olarak aradığımda hepsi 1 tane bile sorunu yok dediler arabayı gittik gördük usta heryeri boyalı dedi aynı şeyi 9 kere daha yaşadık en son bu arabayı buldum usta sen almıcaksan ben alıcam dedi düşünün :D yani demem o ki piyasada 17 bin tl yede peugeot 307 bulmak münkün fiyatım 25000 tl ama pazarlık payı vardır arabanın başında alıcak kişi derse ben ses sitemini falan istemiyorum söküp ona görede bir fiyat verile bilir herşey çözülür yani.
|
|
s.a
|
|
![]() |
|
Gökhan Çetin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Mart 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 309 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Gökhan Çetin
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
o kadar aradıysan satma bence emegine yazık :D |
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Vallahi hocam bencede satmayın ozaman eğer başka araç almak ıçın satıyorsanız ıhtıyacınız varsa bılemem .Çunku bende aynı şekılde aldım aracımda nokta hata kaza boya değişen hıç bırşey yoktu sadece sağ çamurlukta lokal boya vardı okadar bırde sağ dıkız aynası değişmişti .Hiç oynanmamış tamamen orjinaldı ama ne oldu geçen bır olay geldı başımıza bu saydıklarımın hepsı yalan oldu artık ağır bışey olmadığı surece takılmıyorum bu kadar boyaya falan :) |
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
bende üzlüyorum ama ev kredisini kapatmam lazım boşuna 30 35 bin tl faiz ödücem onu ödeyene kadar sıfır bir 308 falan alırım
|
|
s.a
|
|
![]() |
|
ErolSs ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2013 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 271 |
hayırlı satışlar
|
|
QWERTY
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |