![]() |
|
Katalitik Konvertör |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
myvzklc ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2013 Konum: GAZİANTEP Durum: Aktif Değil Mesajlar: 122 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Temmuz 2013 Saat 17:58 |
150 tl var dediler sizce o nasıl?
|
|
Peugeot 307 1.6 XT
|
|
![]() |
|
elsoberano ![]() 4. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
aynı sıkıntı bende de var. çift sensörlü olduğu için büyük ihtimalle ağrıza ışığını iptal ettiğimizde söndüremeyiz dediler . iptal durumunda alt devirlerde performans düşüklüğü ve yakıtta artış yaşayabilirsiniz dediler .bende 3 yerden fiyat aldım 450,550 ve 700 bunlar universal marka yada çeşitli markalar orjinaller daha da pahalı .
|
|
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
|
![]() |
|
myvzklc ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2013 Konum: GAZİANTEP Durum: Aktif Değil Mesajlar: 122 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Peki bu katalizörün iptal edilmesi araca zarar verir mi?
|
|
Peugeot 307 1.6 XT
|
|
![]() |
|
emp ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 02 Temmuz 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
Zaten suan cevreyi benzinli kullanima gore daha az kirletiyorsunuz. Size tavsiyem katalizoru iptal edip yerine katalizore benzeyen bir susturucu taktirmaniz. Oksijen sensorunude bir miktar geriye cektiginizde ariza isiniginiz yanmaz(hazir civatalar var veya birkac civatayi birlestirip kendinizde yapabilirsiniz). Emisyonunuzda benzinli model civarinda kalir. Sizin icinde ekonomik bir cozum olur.
|
|
![]() |
|
Evet Brc Lpg Mevcut
|
|
Peugeot 307 1.6 XT
|
|
![]() |
|
emp ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 02 Temmuz 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
Aracınız lpg li mi?
|
|
![]() |
|
soner09 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Eylül 2012 Konum: aydın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 618 |
sahıbınden yada cıkmacıları dene derım kardesım ben hep ole yapıyorum
|
|
![]() |
|
Arkadaşlar aracımı dün egzoscuya götürdüm konvertör altı çürümüş değişmesi lazım dedi.Fiyatı ise 800 tl civarıymış.bu parçayı daha uygun alabileceğim bir yer var mıdır? yardımlarınızı bekliyorum.
|
|
Peugeot 307 1.6 XT
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |