![]() |
|
106 GTI Jant&Lastik Ebat Bilgileri |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Kasım 2008 Saat 16:11 |
Peugeot 106 GTI Aracımıza Alttaki Ebatlarda Jant Lastik Taksak Sİzce Nasıl Olur Önerilerinizi Bekliyorum Saygılar..
Jant: 16 İnç
Lastik: 195-40-16 Toyo
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
16 ınc takıcaksan mecburen bu ebatı takıcaksın zaten baska olmazkı...
|
|
![]() |
|
MirakGTI ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: TU5J4L Durum: Aktif Değil Mesajlar: 680 |
14 gtı jantından şaşma derim
|
|
![]() |
|
Emin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ağustos 2008 Konum: Koşuyolu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 658 |
Aynen Bence küçük jant daha çok yakışıyor.
|
|
![]() |
|
sinan-s ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |
16 jantı takarsan arabay çok zararı var haberin olsun..Hele hele 106 yaa...
|
|
![]() |
|
sertacfilm ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Kasım 2008 Konum: Karagümrük Durum: Aktif Değil Mesajlar: 21 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sertacfilm
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
kesin ve net sürtme yapıcak.kullandım denedim test ettim.hiç sağlıklı değil
|
|
![]() |
|
SİNAN GTI ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ağustos 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 219 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı SİNAN GTI
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
15ı gecme bence 195 45 15
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
35 varsa 35 yanak al güzel durur bence
|
|
![]() |
|
shamed ![]() 1. Vites ![]() ![]() 31 - Mart - 1988 Kayıt Tarihi: 06 Ocak 2010 Konum: EastanBuL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1015 |
merhaba arkadaşlar bende 106 xr war buna uygun jant we lastik öneriniz nedir?
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
106 gti jantı arabayı kasmaz ve güzel durur 185/55/14 lastikle beraber |
|
![]() |
|
Aytaç ![]() 2. Vites ![]() ![]() GTI Kayıt Tarihi: 29 Temmuz 2009 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 444 |
16 Jantta Baymazmısın Sen Makinanı.GTI Ne Anlamı Kalır..!!Orjinal 106 GTI Jantın Neyi Var?Orjinalden Sasma Kardesim.!
|
|
![]() |
|
shamed ![]() 1. Vites ![]() ![]() 31 - Mart - 1988 Kayıt Tarihi: 06 Ocak 2010 Konum: EastanBuL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1015 |
Orjinal ölçüler 165/70 R 13 T bu ben gti jantı alıp takmayı düşünüyorum ama kasislerde falan aile ile bindiğimde sürtünme vb sorun yaşarmıyım
|
|
Bakalım Kim Önce Dönücek |
|
![]() |
|
BurçUMUL ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2009 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 295 |
kesinlikle katılıyorum ...
|
|
Forever young by my gti
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |