![]() |
|
Benzin Gösterge sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
errör ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Haziran 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1134 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ulan ibreye bak 20 lirayı beğenmiyor
![]() |
|
![]() |
|
tellotello ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1121 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tellotello
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Karnı doymuyor zavallının ne yapsın hocam
![]() |
|
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
|
|
![]() |
|
BabaYorgun ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Haziran 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 20 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı BabaYorgun
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Aynı şeye bitek ben mi takığım diyodum
![]() |
|
![]() |
|
SDYMZ ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Şubat 2013 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1440 |
7 lt olayı dizelde geçerli değil sanırım ben 20 tl alınca ışık sönüyor yani ibre oynuyor yaklaşık 4,5 lt tekabil ediyor
|
|
2005Model 206XT 1.4Hdi SUNROOFLU (2012-2014)
2009Model 308SW 1.6Hdi |
|
![]() |
|
emp ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 02 Temmuz 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
7 litrenin altında yakıt varsa ibre oynamaz. Depodaki yakıt 7 litreyi aşması gerekir.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |