![]() |
|
dün yapılan drag kupası? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Temmuz 2013 Saat 10:29 |
bilgisi olanlar paylaşabilir mi? |
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
Black GTI ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Mart 2013 Konum: izmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 283 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Black GTI
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bne paylaşıyım azizim GS 206 talihsiz bi şekilde elendi ki benım favorm oydu.. Aynı kardeş araç gariban ax isimli kadett gsi ve İzmitten senınle konuştuğumuz K20 swap lı sarı eh plakalı si final yaptı kazanan eh k20 si oldu birinci izmitten yani gönül garaj
|
|
![]() |
|
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tüh be nası üzüldüm :( bende plan yapmıştım pazar gunune gidemedim kupaya :(, GS206 çok sıkı hazırlanmıştı nasıl oldu çok merak ediyorum benimde favorimdi :(
![]() gnl garage hikmet usta fazla hırs yapmıştı ama çok hiddetliydi başarmış videolarına bakıyorum şimdi hep arkadan gelmiş uzun vadede gibi :) tebrik ederim bi ara, eski komşum nede olsa :))
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
Black GTI ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Mart 2013 Konum: izmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 283 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Black GTI
Bi ara biz burda yaparız bı roll kupası :D hazırla aslanı aksamda hareketlılık avr gıbı duruyor :)
|
|
![]() |
|
impact ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() İZMİR İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
vaay
|
|
![]() |
|
aslan her zaman hazır daaa şanzıman roll için uygun değil drag olur yada circuit yapsak :) |
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Black GTI
:D valla bilmiyorum liste baya kalabalık
|
|
![]() |
|
neyse ben koltukları falan sökeyim en iyisi lpg yide sabah fulledim onuda boşaltıyım gezip yemekte yemiyim geceye kadar
![]() ![]() |
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
tlp ![]() 2. Vites ![]() ![]() 26 - Eylül - 1985 Kayıt Tarihi: 11 Ekim 2011 Konum: İzmit/Kartepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 407 |
Yine gonul garaj he
Adamlar iyi is cikariyo be helal olsun ne diyeyim Bi kac video izlemistim netten |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |