![]() |
|
Beyaz Duman neden atar ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
baroff ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Kasım 2012 Konum: İnegöl Durum: Aktif Değil Mesajlar: 268 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Haziran 2013 Saat 01:56 |
Merhabalar arkadaşlar benim bu arabanın sorunları bitmek bilmiyor.
Yolda gelirken tesadüfen gördüm gaza bastığımda gözle görülür beyaz duman attı ara ara böyle duman atıyor günde 2-3 kere bu neden olur , zararı varmıdır , motorda zaten belli sorunlar var ona göre kullanıyorum.
|
|
![]() |
|
hLL ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2013 Konum: 343256I Durum: Aktif Değil Mesajlar: 362 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Beyaz duman aşağıdaki durumlarda görünür ; - Motorun fazla ısınması. - Eksik yanma ( Genellikle geç enjeksiyona bağlı ). - Silindir duvarlarına yakıt spreyi çarpması ![]() - Düşük kompresyon . - Az uçucu yakıt. - Düşük seton numarası ( ateşlenmenin çok gecikmesi ). |
|
![]() |
|
baroff ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Kasım 2012 Konum: İnegöl Durum: Aktif Değil Mesajlar: 268 |
Araç dizel bu arada 1.4 hdi
Motor harareti o ara 100e kadar gelmişti sonra düştü zaten hemen . Enjektörlerden olması muhtemel geliyo bana bunun için ne yapmak lazım sizce ? |
|
![]() |
|
candanxyz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Mart 2013 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 392 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı candanxyz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yakıt aldığın yeri değiştir öyle dene.
|
|
''Bay Z''
|
|
![]() |
|
Shellden VPower GTL alayım diyomda burdakilerde Vpower var ama GTL yazmıyo genelde.
Şuan kullandığım istasyon Opet.
|
|
![]() |
|
koramiral ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Kasım 2010 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 108 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı koramiral
at içine motorslik ne duman kalır nede baska bisey :) bizzat denenmiştir.
|
|
206 2000 1.4 lpg
|
|
![]() |
|
Can Oksuz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Temmuz 2013 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 285 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Can Oksuz
yağda eksilme var mı bi bakın. yağ yakma diye biliyorum.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |