![]() |
|
mazot kokusu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Haziran 2013 Saat 22:34 |
Geçengün kullandıgım bir arabada da aynı sorun vardı tam dedim aha bizim sorunun aynısı güzel bir tebessüm ettim :))
|
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
![]() |
|
hLL ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2013 Konum: 343256I Durum: Aktif Değil Mesajlar: 362 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
zenox ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Şubat 2013 Konum: eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 18 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
akşam arkadaşıma gidecektim. kış mevsimi. sürekli mazot aldığım yerden mazotumu aldım. istasyonun muhasebecisi rica etti çarşıya gidiyorsan ben de geleyim dedi. dedim olur abi gel. neyse yola çıktık. araba bi mazot kokmaya başladı. yanımda da istasyonun muhasebecisi var. abi dedim sen de mazot kokusu aldın mı? evet dedi. heralde istasyonda çıkarken havalandırmayla gelmiştir o koku hüzmesi dedik. ama gidiyoruz hala koku geliyor. abi dedim kusura bakma koku hala gitmedi. hani senden mi geliyor koku. onu bilelim de boşuna telaş yapmayalım. yok dedi benden değil. havalandırmayı daha da açtım koku daha da arttı. arabadan indik sağına soluna baktım altına filan; yok bişey görünmüyor. tabi havada karanlık. neyse biz böyle böyle çarşıya gittik. muhasebeciyi indirdim yolda arkadaşımın evine park ettim. inerken kokuyu tekrar yoğun hissettim. pedallerın oradan geliyordu koku. indim arabadan pedallrın orayı kokluyorum
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |