![]() |
|
klimanın yarısı soğuk üflüyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
arachnid ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 122 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Haziran 2013 Saat 15:18 |
merhaba arkadaşlar.
bundan 2 ay evvel klimaya gaz bastırdım sorunsuz kullandım. 1 aydır açmıyordum. dün açtığımda gördüm ki hava gözlerinden soldan sağa sıralayacak olursak birinci ve ikinciden soğuk hava, üçüncü ve dördüncüden sadece hava geliyor. böyle bir sorun hakkında bilgisi olan var mı? |
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu sorunu daha önce yaşayan arkadaşlar vardı sorun gaz kaçağından veya gazın azalmasından kaynaklanıyor.
Konunun linki |
|
![]() |
|
SserkanT ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Nisan 2012 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 143 |
307 1.6i otm. XT Premium BVA
|
|
![]() |
|
peugeotttt ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ağustos 2012 Konum: TEKİRDAĞ/SARAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 849 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotttt
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
senin iyi yarısı saoğuk ufluyo bende o da yok :))
kısa girerken gaz bastırdım klimaya.gecen gun acayım dedim klimayı yok sogutmuyo.gittim sanayiye ustaya dedim böyle böyle soğuk üflemiyo diyo gazı bitmiştir dedi.kışa girerken doldurduk ya dedim nasıl bitiyo bu gaz klima araba dan fazla yakıyo galiba gazı dedim :))) kontrol ettik gaz bitmiş.kaçak vardır diyo usta.muayene işini halledeyim bu hafta bi ara ona da baktırcam.
|
|
Millet Şu Topukluyu Giysem Kaç Cm Uzarım Derdindeyken,Biz 3 Cm Daha Bassak Sürtermi Derdindeyiz.
|
|
![]() |
|
SDYMZ ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Şubat 2013 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1440 |
gazı eksik tamamladınmı sorun çözülür araçlarda normal bi olay bu
|
|
2005Model 206XT 1.4Hdi SUNROOFLU (2012-2014)
2009Model 308SW 1.6Hdi |
|
![]() |
|
errör ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Haziran 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1134 |
birde hava kanallarındaki yönlendirme valfleriyle ilgisi olabilir, eğerki çift bölgeli klimanız varsa ve bu valfler düzgün çalışmıyorsa klimanız soğutsa bile size soğuk hava yerine sadece hava geliyor olabilir...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |