|
4006 YıĞıLMa sorunu |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
osman_bora
1. Vites Kayıt Tarihi: 24 Şubat 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 75 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı osman_bora
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 14 Haziran 2013 Saat 09:55 |
Merhaba arkadaşlar;
2003 model dizel 406 aracımda yığılma oluyor,yani bir anda gaz kesiyor gibi ayağımı gazdan çekip tekrar basınca toparlıyor, düz ve yok yukarı çıkarken genelde oluyor ,yokuş aşağıya inerken hiç yapmadı , konu hakkında yardımlarınızı bekliyorum ,bu arada aracı makineye bağlattım bir usta gaz pedal sensörü dedi,başka bir usta bağladı turbo sensörü dedi ,farklı şeyler söyleyince iki başka bir ustaya götürdüm oda bağladı makineye oda 1.fan çalışmıyor dedi ısı sensrü arızalı kısadevre gösteriyor dedi ,fren pedalı basılı gözülküyor dedi,anti patinaj sistemi sürekli devreye girip çıkıyor dedi ,haftaya gel tekrar makineye bağlayalım emin olalım dedi bütün arızaları sildi ama araba gene aynı ,..yoorumlarınızı bekliyorum
|
|
emre_akdag
3. Vites Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
|
Araçta lpg takılı mı?
|
|
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
|
emre_akdag
3. Vites Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
|
|
|
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
|
osman_bora
1. Vites Kayıt Tarihi: 24 Şubat 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 75 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı osman_bora
|
yok aracım dizel sorunu bulduk sanırım ,en son hava filitresini değiştirmiştim hava filitresini çıkardık altındaki sünger tarzı elyafa benzer şey çok dağınık ve kalındı onun yarısını aldık ve hava filitresi kutusunun içini güzelce temizledik sorun kalmadı
|
|
SDYMZ
3. Vites Kayıt Tarihi: 10 Şubat 2013 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1440 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
yığılma var diyorsan turbodan olur
|
|
2005Model 206XT 1.4Hdi SUNROOFLU (2012-2014)
2009Model 308SW 1.6Hdi |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |