![]() |
|
Motor çalışmaması |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
dejavu70 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Haziran 2013 Konum: Karaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Haziran 2013 Saat 12:42 |
Merhaba Arkadaskar;
Ben, gecen hafta carsamba günü aracımı normal şekilde calıştırarak eevden cıktım, bir kaç yer ugradım, buralarda aracı stop edip tekrar çalıştırdım, son stop ettiğim yerde aracı tekrar calıştırmadım, mars basıyor ama çalışmıyordu, ustayı cagırdım arabayı zar zor calıştırdık sanayiye götürdük, makineye bagladık burada aracın değişmeyen parcası kalmadı, ama yinede calışmadı son olarakta burada yapamadık konyaya gidecek dediler, aracı konyaya götürdüm, konyaya getirdim arabayı özel bir servise burada usta aracı makineye bagladı, aracın kumandasında sorun var dedi, kumandayı yeniledik, şifre istedi şifreyi bulduk temin ettik fakat bu seferde arabanın BSI si kumandayı tanımadı usta bunun sinyal kolunun orda bi parca dedi o arızalı sanırım ona ugracaz dedi ve halen ugrasılıyor, yine olmadı usta eski kumandayı tamir etmeye calışcam diyor, olmassa BSI yi ya tamir ettirecez yada yenilecez diyor, yenilersek pahalı diyor, sizce sorun ne olabilir, bir bilen varsa yarcımcı olabilirmi, yada konyada iyi bir usta bilen varsa yardımcı olsun lütfennn...... |
|
Saygılarımlaa...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |