![]() |
|
EGSOZ, OKSIJEN SENSORU, ARKA STOPLAR |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
106 Rallye ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Kasım 2012 Konum: isvec Durum: Aktif Değil Mesajlar: 31 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 106 Rallye
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Haziran 2013 Saat 01:40 |
selam arkadaslar,sizlere iki sorum olacak. gecende anlattigim gibi arabam 106 rallye gti ile Ayni motor var. ilk sorum arka sol stop lambasinin ici su dolmus :( suyun nereden geldigini bulamadim. ikinci soru ise arabam stock biraz modifiye icin super sprint egsoz seti yaptim. 4-2-1 manifold 50.5 duz boru magnum son susturucu. orjinal egsozda oksijen sensoru biri manifold da digeri ise katalysatorun yaninda. supersprint manifoldda ise iki tane yeri var biri ustte digeri asagida yani kataysator olsaydi biraz ona uzak kalirdi. her hangi bir sorun yada performans kaybi olurmu? yasadigim ulkede pek usta olmadigim icin mecburen kendim yapiyorum sorun her ne olursa olsun. sizlerdende fikir aldikca gercekten yaptikca yapasim geliyor :)
|
|
![]() |
|
106 Rallye ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Kasım 2012 Konum: isvec Durum: Aktif Değil Mesajlar: 31 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 106 Rallye
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
arkadaslar yokmu yardim edecek???
oksijen sensorunu ayarladim Daha Uzun kablolu olandan lazimmis bu gun arabayi lifte kaldirdigimda cozdum ama stop lambasina giren suyun nerden geldigini Daha cozemedim :(
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Su muhtemelen contasinin eskimesinden kaynaklaniyordur. Iyice bir silikonlayin derim.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |