![]() |
|
AZİZ ŞARKI BUMU ???? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Haziran 2013 Saat 10:30 |
Kardeşim açtığın konuyu ardım ama bulamadım bu şarkıyı duyunca aklıma senin konun geldi hem hint hemde güzel inşallah budur dostum...
|
|
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kola ver kola ver kola verdiiii, diyo sanki :)
|
|
![]() |
|
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
Serkan abi :D :D :D
outlaw teşekkür ederim ama bu değil :) fakat bunuda beğenmiştim söylediklerinde :) ilgilenen olursa bunuda buldum hoşuma gitti :) |
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
tellotello ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1121 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tellotello
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Aziz Abi şarkı tamamen hintçemiydi yoksa ara ara ingilizce de var mıydı?
![]() |
|
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
|
|
![]() |
|
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
şarkı hintçe değildi galiba :D hint ezgileri ile süslenmiş ing. R&B gibi bişeydi son 40 sn sini duymuştum zaten. şöyleydi dırırırı dırııdrırı drırırı dırıııııırırııı
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
konyalı42 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Haziran 2013 Konum: KONYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 88 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı konyalı42
vahit kola ver kola ver kola ver:))) aklıma çakallarla dans geldi ya bi kola ver:))))ama güzel ya hoşuma gitti.paylaşım için teşekkürler.
|
|
![]() |
|
konyalı42 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Haziran 2013 Konum: KONYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 88 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı konyalı42
hakkaten çok güzel ya dur bir filmi izleyeyim bulursam:)
|
|
![]() |
|
fexzi ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2011 Konum: Karaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1469 |
ilk konu açıldıgında ki mesajımın aynısı bana bi kolavir kola vir :D
|
|
2004 307 XT BVA
1.6 16v 110Hp |
|
![]() |
|
fexzi ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2011 Konum: Karaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1469 |
ülen azizim bob marley tarzı desen dermişim sana bu şarkı çok eski :D
|
|
2004 307 XT BVA
1.6 16v 110Hp |
|
![]() |
|
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
Sağ kola mı sol kolamı ??? (filmin çok güldüğüm repliği ) ![]() ![]() ![]() |
|
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
cok güldüm
![]() |
|
![]() |
|
tellotello ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1121 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tellotello
Nolur bu olsunn ![]() |
|
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
|
|
![]() |
|
deyildur :( bunlardan daha slow diye bilirim.
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı konyalı42
tırra tıra tıra tırra tırrrra bu da güzelmiş ama ilk şarkı baya iii:)
|
|
![]() |
|
yav aradığım bu paylaştığım değil loo :D yukarda paylastığımı gta san andreas ın radyosunda duydum hemen shazamladım güzel şarkı
![]() ![]() ![]() |
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı konyalı42
why thıs kolaver izledim tavsiye ederim çok güzel film adamlar yapmış valla dur şarkıyı bir daha dinleyeyim:)
|
|
![]() |
|
dream ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2013 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1410 |
Aziz bul artık şu şarkıyı, Hintçeyi söktük :)
|
|
Ne günlere kaldık ey gazi hünkar katır defterdar oldu eşek mühürdar..
|
|
![]() |
|
bulamıyorum :((( dünyadaki tüm şarkıları dinledim nerdeyse artık bulamıyorum :((((
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |