![]() |
|
Far Renklerinin Farklı Gözükmesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
Zagorka ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kasım 2012 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1444 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Haziran 2013 Saat 17:05 |
|
Arkadaşlar Aracımda Bugün Farların Ampullerini Değiştirdim Soldaki Ampul Mavi Sağdaki İse Beyaz Gözüküyor . Soldakini Sağa Geçirdiğimde İse Yine Beyaz Gözüküyor Aynı Şekilde Sağdakini Sola Geçirdiğimde Oda Mavi Gözüküyor , Bu Sıkıntı Neden Olabilir ?
-Biraz Karmaşık Umarım Anlatabilmişimdir :) NOT : Yeni İki Ampul Alıp Değiştirdim Yine Aynı Sıkıntı Ortaya Çıkıyor ...
Düzenleyen Zagorka - 20 Haziran 2013 Saat 17:06 |
||
Ww Sharan (K0455BA)(BG)
BMW (CM6463AH) ( BG ) Opel İnsignia (16GP802) TR EX CAR : Peugeot 307 (16CSN72) |
||
![]() |
||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Farların biri yan sanayi olabilir Emre, far aynası falan farklıdır belki
|
||
![]() |
||
fatihgg ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 857 |
|
emre xenonsa set secıyor leonlar dıkkat et,alakası olabılır.arıza lambası vss yakıyormu?
Ampul ıse gercekten sıkıntı bısı :)
|
||
2003 307 1.4
2008 Leon |
||
![]() |
||
muhoist ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Haziran 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 44 |
|
xenonsa beyindendir
|
||
![]() |
||
Zagorka ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kasım 2012 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1444 |
|
İkisinide Aynı Yerden Aldım Abi Aynı Kutudan Çıktılar :)
|
||
Ww Sharan (K0455BA)(BG)
BMW (CM6463AH) ( BG ) Opel İnsignia (16GP802) TR EX CAR : Peugeot 307 (16CSN72) |
||
![]() |
||
|
Yok ARIZA Lambası Yanmıyor
|
||
Ww Sharan (K0455BA)(BG)
||
![]() |
||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
|
Farları yeni mi aldın, niye değiştirdin ki farları?
|
||
![]() |
||
|
1 Tanesi Yanmıyordu Değişmişken İkiside Değişsin Diyerekten İkisinide Değiştirdim
Düzenleyen Zagorka - 20 Haziran 2013 Saat 17:27 |
||
Ww Sharan (K0455BA)(BG)
||
![]() |
||
|
Sanırım birbirimizi yanlış anlıyoruz Emre :) ben farların kendisinden bahsediyorum sen far ampülünden bahsediyorsun? Farlardan biri senden önce değişmiş olabilir belki, bi ampülün sağda beyaz solda mavi görünmesi çok ilginç
|
||
![]() |
||
|
Yanlış Anlıyormuşuz :) Farklar Önceden Değişmiş Olsa Bile İlk Aldığımda Böyle Bi Sorun Yoktu Abi . Hakikaten İlginç Bakalım Nasıl Olacak :)
|
||
Ww Sharan (K0455BA)(BG)
||
![]() |
||
pusutr ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Şubat 2013 Konum: Hatay Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1083 |
|
Xenonsa balanstan olabilir diye düşünüyorum.
|
||
![]() |
||
tlp ![]() 2. Vites ![]() ![]() 26 - Eylül - 1985 Kayıt Tarihi: 11 Ekim 2011 Konum: İzmit/Kartepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 407 |
|
Anladığım kadarıyla bir tarafta mavi yanan bir ampül,diğer tarafta beyaz yanıyor
* Farların merceklimi ? mercekli ise mercekte bozulma olmuş olabilir (eski farlarımdan biliyorum,biri tam göstermiyodu) * Far içinde bulunan nikelaj kaplı kasada ufak bir yıpranma/kabarma var ise fark ediyo olabilir * xenon beyinlerinden fark ediyo olabilir.farklı bir beyin ile denemende fayda var bunların hiç biri değilse bir ilki başarmışsın kendinle gurur duy :) |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |