![]() |
|
Eksoz muayenesi cezası! |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Turgay_66 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mayıs 2013 Konum: Yozgat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1099 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Turgay_66
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Haziran 2013 Saat 23:36 |
Meraba arkadaslar komik ama ben aracı alırken eksoz muayenesini fazla dikkate almamıştım ama cezası baya bi varmış 800 lira civarı yarın yaptırmayı düşünüyorum 1 yıl da gecikti ne kadar ceza biner geciktiği için ?
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Gecikme cezası yok hocam 32 TL muayene ücreti emisyon kartınız yoksa 5 TL'de kart ücreti var.
|
|
![]() |
|
Secks ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 228 |
Yaptırmamanın normalde ekstra cezası yok diye biliyorum. Yolda polis falan çevirirse ve eksoz muayenen de geçmişse o cezayı uygulayabiliyor.
|
|
![]() |
|
Turgay_66 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mayıs 2013 Konum: Yozgat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1099 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Turgay_66
![]() ![]() ![]() ![]() |
inşallah yoktur hocam yarın yaptırayım da bir yazarım buraya belki birine faydası dokunur :)
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Kesin yok hocam merak etmeyin :)
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Turgay_66
Çok teşekkür ederim Serkan hocam :)
|
|
![]() |
|
pierson ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Aralık 2012 Konum: giresun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 332 |
ben de yaptırmadım eksoz muaynesi...nisan ayındaydı...nereye yaptırcam?bir de gerçekten polis falan durdurursa cezası ne kadar olur?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Turgay_66
850 liraymış..
|
|
![]() |
|
Tüvtürk istasyonlarında ve sanayilerde bulunan bazı anlaşmalı özel servislerde yapılıyor, muayenesiz yakalanmanın resmi cezası 855 TL polisler pek uygulamasada riske atmamak lazım, zaten artık fenni muayenede ağır kusur sayılıyor
|
|
![]() |
|
EErgul ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Haziran 2012 Konum: Kıbrıs/Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 345 |
normal muayene yaptırmak yeterli değil mi? bu ayrı bir olay mı ?
aracımın muaynesi var zaten egsoz emisyondan da geçti. İş çıkmasın başımıza bi daha geçemez egsozdan çünkü :)
|
|
206 CC 1.6 16V 110 HP Roland Garros
2004 Model |
|
![]() |
|
Egzoz muayeneside 2 yılda bir yapılıyor bi sonraki genel muayenede tekrar yaptırmanız gerekecek
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Turgay_66
Birde araç 10 yaşından fazla ise her yıl yaptırması gerekiyor diye duydum bende ama yanlış olabilir..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |