![]() |
|
Araba almayı düşünüyorum fikir öneri |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
umit3734 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Haziran 2013 Konum: Beykoz Durum: Aktif Değil Mesajlar: 30 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Haziran 2013 Saat 18:20 |
arkadaşlar merhabalar 11 bin tl ye tofaş aracımı sattım peugeot dünyasına atılmak istiyorum 106 206 veya bir 306 nın 2000 2001 modelleri arasında sıkıştım kaldım siz bana hangisini tavsiye ederdiniz? öncelikle tek kardeş yalnız takılan bir bireyim tamamen kendim için alacağım aracı bu yüzden ebat veya bagaj hacmi cokda önemli değil Teşekkürler bol muhabbetler. . .
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
106 small 206 medium 306 large arabalar her biri farklı segmente hitap ediyor. Performas açısından 106 derim 1.4 motor aracı uçurmaya yetiyor ekonomik ve tipi hoş bir araba. 206 ise yakıt olarak ekonomik çok bilinen parçası ucuz ve 106 ya bakarak daha hacimli bir araç. 306 biraz daha üst sınıfa kaçıyor segment büyüyor. kasa ağırlaşıyor v.s bunun yanı sıra sürüş keyfi artıyor yolculuk hissi iyileşiyor . Gerisi size bakar |
|
![]() |
|
umit3734 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Haziran 2013 Konum: Beykoz Durum: Aktif Değil Mesajlar: 30 |
Öncelikle çok teşekkür ederim peki bu araçların 2000 modellerini baz alırsak beni çok üzerler mi sık sık sanayi yolu tutarmıyım bu benim için inanın çok önemli ve siz 3 ü içinden hangisini tercih ederdiniz
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
şahsen 206yı tercih ederdim 2011e kadar üretildi. Parçası çok kolay bulunuyor. Sistemleri daha basit. 2000 model araçların teknolojileri aynı çok bi fark hissetmeziniz. Arıza kullanıcıya bağlı bir opsiyondur. Kimisi arabayı perte çıkarana kadar kullanır satar kimisi rüzgar sesi gelse servise götürür sonra satar siz perti alırsanız sanayi ile akraba olursunuz ama pimpirikli adamın arabasını alırsanız duacı olursunuz. Bir de 2000 model araç düşünüyorsunuz 12-13 yıllık bir geçmişi olacak siz bunun üstüne ne kadar düşer kullanımınıza dikkat ederseniz o kadar sağlıklı gider. |
|
![]() |
|
elsoberano ![]() 4. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
aracın sizi üzüp üzmemesi çoğunlukla önceki kullanıcıların aracı nasıl kullandığına ,bakımlarını yapıp yapmadığına ve daha sonrasında sizin nasıl kullanıcı olduğunuza bağlı . sonuçta hiç arıza yapmayan bir araç yok .düzgün kullanılmış ve düzgün kullanılan bir pejo sizi üzmez diye düşünüyorum .bu 3 modelde eğer aile ile kullanılıp ilgi çeken bir model istiyorsanız 206 derim .
|
|
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
|
![]() |
|
Çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz için mantıklı düşününce mantığa doğru geliyor söyledikleriniz
|
|
![]() |
|
Evet çok haklısınız biraz şans işi sanırım daha öncede araçlarım oldu sonuçda bir çuval civata tabiki ama 206 ağır basıyor şu durumda aklımda sizede çok teşekkr ederim
|
|
![]() |
|
EErgul ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Haziran 2012 Konum: Kıbrıs/Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 345 |
al bir 206 en güzeli. ama didik didik baktır heryerine sonra başın ağırmasın. "bu arızasını da yaptırırım dert değil" cümlesini kurma alırken ben söyleyeyim. özellikle motorda yada aktarma sistemindeki herhangi bir arıza için. tecrübe ile sabittir. sonu gelmiyor o arızaların. hor kullanılmış bir arabayı toparlamak çok zahmetli iş. sen aldıktan sonra çıkaracağı arızaları da göz önünde bulundur(hor kullanılmış bir araba için söylüyorum yoksa sık arıza çıkaran bir araç demiyorum.) ama bakılmamış bir 206 harbiden çok arıza çıkarıyor.
Düzenleyen EErgul - 18 Haziran 2013 Saat 01:09 |
|
206 CC 1.6 16V 110 HP Roland Garros
2004 Model |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |