|
Peugeot Senin için Ne demek ? |
Yanıt Yaz | Sayfa <1 89101112 17> |
Yazar | |
samet206
4. Vites Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
konu eski ama yazamadan geçemıcem peugeot 206 demek gerı kalan hiç bir aracı gözlerımın görmemesi demek :)
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
emre_akdag
3. Vites Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Peugeot demek, hayat demek, motion & emotion demek.. yaşam tarzı demek :)
|
|
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
|
MertKurt
1. Vites Kayıt Tarihi: 24 Şubat 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 105 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Arabalar Vardır,Bir de Peugeot Vardır.
|
|
206 X-Desing 1.4 Benzin/Arh+
|
|
mstf shn
1. Vites Kayıt Tarihi: 09 Nisan 2013 Konum: nevşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 144 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
BENİM İÇİN;
BİR ASLAN GİBİ GÜÇLÜ OLDUĞUDUR....SILOGAN BU OLMALI DİYORUM....
|
|
Peugeot 307 & 2006 & Comfort & HDI 1.6 110 Hp & 215 / 40 / R18
|
|
hsnsnl
3. Vites Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
önunden gecerken, arkasından bakmaktır.. |
|
307 XT Premium, 307 XS Coupe, 407 Premium Edition, Seat Leon 1.6 Stylance
|
|
BLACK LION
1. Vites Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2013 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 346 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı BLACK LION
|
tasarım ve performansın kullanım keyfi ile mükemmel uyumudur. halk tabiriyle ''genç işi''
|
|
BLACK LION
*Peugeot 308 1.6 e-HDI Sportium-2013 (Siyah İnci) *Peugeot 307 1.6 HDI Designtech-2007 (Lav Siyahı) *Peugeot 307 1.6 HDI Comfort-2006 (Obsidien Siyah) |
|
acemi pecocu
1. Vites Kayıt Tarihi: 28 Aralık 2012 Konum: türkiyede bir y Durum: Aktif Değil Mesajlar: 387 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı acemi pecocu
|
Benim için dünya demek dünyayı keşfetmek demek
|
|
206 x lıne 1.4 2005 otomotik vites kırmızı şimşek
|
|
duzidodo
1. Vites Kayıt Tarihi: 29 Nisan 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 22 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
WRC imajı bir arabaya bu kadar mı yakışır!? Ralli'ye uygun hemen hemen her modeli yıllardır görmek çok güzel bir duygu. Peugeot bu kulvarda her daim başarı sağlamıştır. Ralli versiyonu olan bir aracı günlük hayatta kullanmak ayrı bir keyif.
|
|
volkanbalik
1. Vites Kayıt Tarihi: 03 Şubat 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 119 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı volkanbalik
|
SORUN DERT KEDER MASRAF BUNALIM Bİ ŞİŞE RAKI ARADA VODKA BEYLER ARIZALI PUG YOKTUR AZ VODKA VARDIR...... :)
|
|
LOADING
|
|
Aziz
BÖLGE TEMSİLCİSİ KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
İhtiyaçlarını karşıladığımda hakettiğini bilişimdir, Adı geçtiğinde Grurlanışımdır, Bineceğim zaman temizlenişimdir,Bindiğinde inmek istemeyişimdir, Eve burdan gideceğime Burdan Gidişimdir :) Not: Sokak isimler kaymış biraz ama KM doğrudur :D
Düzenleyen Aziz - 01 Mayıs 2013 Saat 11:17 |
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
onur07
1. Vites Kayıt Tarihi: 02 Mart 2013 Konum: alanya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 109 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
az yakıt çok yol demek ;)
|
|
ugursahin
1. Vites Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 54 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ugursahin
|
arkadaşlar sizin için demek bilemem ama sadece şunu diyorum dışı sizi içi beni yakar bu peugeotların
|
|
msk_sansal
1. Vites Kayıt Tarihi: 26 Mart 2012 Konum: sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 203 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı msk_sansal
|
sağlam motor iyi yol tutuşu demek, bakımları makul demek. bakarsan ömürlük demek. alt takım cinayet demek. kendini porsche sananlara kalkışlarda neee oldiiii dumanımı yuttun demek :)307 mi sattığım an civic hb alıcam demek. ama sonradan cok özlemekten korkmak demek.
|
|
2013 civic hb 1.4 sport milano red
|
|
mayday06
1. Vites Kayıt Tarihi: 29 Aralık 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 84 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
küçüklüğümde bisikletiyle tanıdım,otoban faresi lakabıyla 106 gti sonra ilgilenmedim,sorna hergün biryerlere beni götüren araç.ama yıkarken duygusallaşıyoz :D
|
|
ÇALIŞIYOSA KURCALAMA
|
|
mami202
2. Vites Kayıt Tarihi: 21 Aralık 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 458 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
başkalarının 6 ileri şanzımanıyla yapabildiklerinin daha üst sınırlarını 4 ileri şanzımanla gerçekleştirmek demek. :)
Düzenleyen mami202 - 25 Mayıs 2013 Saat 23:53 |
|
hsnsnl
3. Vites Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
yokuştan aslan çıkarken, dikizden kedılerı izlemek:)))
|
|
307 XT Premium, 307 XS Coupe, 407 Premium Edition, Seat Leon 1.6 Stylance
|
|
justcliffx16
1. Vites Kayıt Tarihi: 13 Haziran 2013 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı justcliffx16
|
Benim hayatım, sevgilim, dünyam, tek varlığımm
|
|
hayat 4. viteste 200'ü bulmaksa, sen 2. viteste 30'u bulmaya değmezin güzel kızzz
|
|
dream
3. Vites Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2013 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1410 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Yerine göre STATÜ
Yerne göre GENÇLİK ATEŞİ Ama her daim KEYİF...
|
|
Ne günlere kaldık ey gazi hünkar katır defterdar oldu eşek mühürdar..
|
|
isseymiyake
1. Vites Kayıt Tarihi: 11 Haziran 2013 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 69 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı isseymiyake
|
Peugeot , uygun fiyatlara da alınabilen ancak yakıt ve şekil açısından Avrupa araçlarının iyi bir alternatifi olan halkın arabasıdır bence.
|
|
soner09
2. Vites Kayıt Tarihi: 18 Eylül 2012 Konum: aydın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 618 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
PEJO YAŞAM TARZIDIR
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa <1 89101112 17> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |