![]() |
|
Chevrolet Cruze Hakkinda |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Haziran 2013 Saat 13:52 |
|
Arkadaslar bi kac kisi biliyo babam bir kaza gecirmisti onun araci olan passatimiz pert oldu şimdi benim aracimda satilip arac sayisini 1 e dusurucez bir sedan araba alicaz bir tanidikta 2010 model 105 binde benzinli chevrolet cruze 1,6 Ls var bu araclar nasildir ne kadar yakar yakit tuketimi felan nedir yardimci olabilirmisiniz ?
|
||
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
||
![]() |
||
ahmetismet ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 26 Ekim 2011 Konum: kırşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 500 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmetismet
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
passattan in cruze bin zor iş...ben olsam focus sedanlara bakardım.
|
||
neverThere
Yeni Astra HB 1.4 Turbo 140hp Active Select Sport 2013 |
||
![]() |
||
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Araci ben kullanicam focuslarda guzel araclar ama cruze odeme olarak uygun bir pozisyonda gelicek bunun icin arastiriyorum cruze yi ilginiz icin tesekkurler . Düzenleyen Burak044 - 16 Haziran 2013 Saat 14:16 |
||
|
||
![]() |
||
tlp ![]() 2. Vites ![]() ![]() 26 - Eylül - 1985 Kayıt Tarihi: 11 Ekim 2011 Konum: İzmit/Kartepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 407 |
|
2009 model cruze ls sahibiyiz ayrica
Benim gozumde arac 10 numara Gerek durusu gerek gidisi Yakit konusundada bastigin kadariyla 20 tl gaz ile 100 km yapmisligim var izmit-adapazari Lpg yi sonradan taktirdik bi skintida yasamadik İlk etapta biraz kasmalar oldu lakin enjektor uc caplari genisletildi suan iyi durumda Diger araclara gore donanimi eksik boyle bi kotu yani var ama piyasaya iyi giris yapti kanimca Binilebilecek iyi bir aile arabasi |
||
![]() |
||
|
Etrafimdaki sahsiyetler genelde kotulercesine konusuyolar ama benim icin onemli olan yakit sehir ici yakit tuketimi nedir sehir disi oldukca uygun geldi bana . Düzenleyen Burak044 - 16 Haziran 2013 Saat 14:20 |
||
|
||
![]() |
||
dream ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2013 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1410 |
|
cruze ls güzel araba. kim ne derse desin..
Bastın mı gider, bastın mı durur..
|
||
Ne günlere kaldık ey gazi hünkar katır defterdar oldu eşek mühürdar..
|
||
![]() |
||
tlp ![]() 2. Vites ![]() ![]() 26 - Eylül - 1985 Kayıt Tarihi: 11 Ekim 2011 Konum: İzmit/Kartepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 407 |
|
Biz araştırıkende öyle kotulemelerle karşılaştım Ben bize göre konuşuyorum neticede kişiden kişiye değişir Ama şöyleki tahminimce kotuleyenlerin bir kısmı kullanmadan etmeden kulaktan duyma şeylerle kotuluyolardır Ben bu zamana kadar hiç sıkıntı sorun yaşadığımızı gormedim Babam okul mudurudur Depoyu fuller , günlerce okuluna gider gelir,sorsan ne zaman gaz koydun dıye hatırlamaz Şehir içinde her araç gibi malesef yakıtı farklılık gosterıyo Şahsen şehir içi tecrübem olmadı ama bi afyon yapmışlığım var araba ile Bizimkindemi yoksa genelindemi bilemiyorum (genel konuşamam diğerlerini bilmiyorum) amartisorlerı biraz sert geliyo bana Onun haricinde gayet güzel araç |
||
![]() |
||
altugg34 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ekim 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 79 |
|
İstanbul'da arkadaşımda var. Sıfır aldı. 250 TL ye deposunun dolduğunu ve 450 km gittiğini söyledi.
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
![]() |
||
KorhanAtaman ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Haziran 2013 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 63 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KorhanAtaman
|
Bu formdaki herkesi ailem gibi görüyorum cruze bende olsa burda sadece kurtuluyorum diye yayınlarım burdaki kimseye satmak istemem onun için cruze'den uzak durmakta fayda var yakıt konusu sizin için önemli sanırım onun için cruze'den uzak durun yakıt konusunda fransızlar bence en iyileri onun için renault,citroen yada peugeot düşünmenizi öneririm iyi akşamlar cümleten :)
|
||
Çok Basit Şekilde Popüler Olabilirsiniz Ama Kalite Başka Bir Meseledir...
|
||
![]() |
||
tellotello ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1121 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tellotello
|
Donanımhaberde kullanıcıların çok fazla yorumu var hocam, bende kayınpedere araç bakarken ilgilenmiştim ama oradaki yorumlar hiiiç iyi değildi. Yalnız ben bakalı 4-5 ay oluyor yeni model çıktıysa bilemem.
|
||
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
|
||
![]() |
||
|
Bir kaç kişiye de dışarda sordum ama arabanın konforuna yol tuutşuna laf gerçekten yok ama yakıt konusu anlaşılan baya sıkıntılı vaz geçtik başka araçlara bakıcaz herkese ilgisinden dolayı teşekkür ederim :)
|
||
|
||
![]() |
||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
|
![]() |
||
|
Benim ibizayla aynı yakıyo abi ozaman bu araba lpg olmadan benımde sürekli dışarda oldugumu varsayarsak bu araba bize gelmez :))
|
||
|
||
![]() |
||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
|
Ben istanbul içinde 5.4 yakıyorum ve mazot benzinden ucuz, en son depoyu doldurduğumda 296 km'de 65 TL yakmışım :)
Tabi yaz değerleri bunlar kışın 6'yı geçiyor. Düzenleyen Serkan - 16 Haziran 2013 Saat 22:35 |
||
![]() |
||
|
süper abi ozaman sen hiç değiştirme arabayı :) ben 100 TL ile ibizayla 220 km yi zor buluyorum. Passat da 100 TL ile ortalama 300 km ye yakın gidiyordu ahh ahh |
||
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |